Normális az, hogy 14 évesen szól azért egy tanár, mert van rajtam egy kevés bb krém?
A szabály, az szabály. Jobb, ha ehhez mielőbb hozzászoksz, az életben még sok ilyen lesz!
Ha az iskoládban NEM lehet semmilyen smink, akkor nem lehet. Ez a BB krémre is áll.
Egyébként ha a szempillaspirál szerinted olyan észrevehetetlen, akkor miért is kened? Nem érzed a logikai bukfencet?
2-es, valamennyire igazad van, csak az én szempontomból nézve teljesen jogos, hogy én is mást gondolok..
a szempillaspirálról meg annyit, hogy nagyon természetes hatást kelt, szóval tényleg csak kicsit sötétíti meg dusítja a pilláimat.
egyetértek a kérdezővel... én is 14 évesen kezdtem sminkelni (spirál, szájfény) nem sok, de pont annyi önbizalmat adott, ami elég volt ahhoz hogy minden nap emelt fővel lépjem át az iskola kapuját. Sokat piszkáltak a suliban és ez átlendített azon az időszakon.
Ha a felső kivágását túl nagynak találják, kezd el hordani sálakat. Most nagy divat az infinity sál, klasszul öltöztet is. Ameddig nem von maga után nagyobb következményeket, a minismink, szerintem addig nincs vele baj.
Egy jó tipp, valami klassz hidratálóval keverd össze a bb-t és akkor lazábban fog fedni. Te jól érzed magad, mert reggel sminkeltél, a tanárok meg békén hagynak majd. Spirálból barnát vegyél és az csak kiemeli a szemedet, de nem lesznek atom hangsúlyos pilláid!
A többi lány meg csak irigykedik, hogy te már ilyen idősen adsz magadra!
Na csók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!