BB vagy CC krém?

Figyelt kérdés
Garnier vagy Helia-D? T-vonalban zsíros a bőröm,a többi jól hidratált.Nem vagyok ráncos,az orrom mitesszeres.Az arcom gyorsan és gyakran kipirosodik.Pattanásom nem sűrűn van,de a homlokomon szokott előbújni a kis gané....:DD Nem mindennapi használatra kéne.:P Nem akarok netről rendelni,és 2500 forint alatt legyen.:) Tanácsok?Vélemények? 14/L

2014. jan. 2. 14:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A Helia-D-t elég sokan dicsérik, a Ganriert kevésbé. Nem tudom ismered-e a krémmánia nevű honlapot, ott sok véleményt olvashatsz mindenféle kozmetikumról. Szerintem nézz körül ott. kremmania.hu
2014. jan. 2. 14:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen,ismerem,először oda mentem nézelődni,de nem nagyon találtam hasonló bőrű embert.:P
2014. jan. 2. 14:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Garinierem és Helia-D-m is van. BB mind a kettő. A Garnier folyékonyabb mint a H-D de szerintem a Garnier jobb. :)

Nekem is az orrom meg a homlokom néha problémás. Szintén 14/l. :) Mindennapos használatra is jó.

2014. jan. 2. 15:06
 4/6 anonim válasza:
100%

Nekem se a Garnier se a Helia-D nem jött be. A Garnier állagra folyékonyabb, a Helia-D viszont nagyon sűrű, nehezen eldolgozható, néha már-már maszkszerű. A Garnierel mondjuk nekem a szín volt a legfőbb problémám, a világosabb szín is túl sötét volt nekem.

Nekem is kombinált bőröm van, és nekem a Maybelline Dream Pure BB krémje jött be eddig a legjobban, pattanások ellen is nagyon jó, viszont az inkább nyári krém, hideg időben már hajlamos szárítani a bőrt.

2014. jan. 3. 12:18
 5/6 anonim válasza:
vacilláltam a kettő között én is, nekem helia d-s bb-m van. én nagyon szeretem, az összetevők miatt javaslom ezt neked is, mert a garnieres olajmentesben jelen van az alcohol denat, ami elég káros a bőrre. hasonló bőrtípusom van, mint neked, hidegebb hónapokra nekem tökéletesen megfelel. nyárra valószínűleg ki fogom próbálni a helia d cc-t is :)
2014. febr. 22. 12:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Hú.Hát köszi a válaszokat.:) Közben megláttam a Rossmannban egy bizonyos Eveline-es BB krémet,1499ért.Gyors le is csaptam rá.Egy pár napig oké volt,aztán tiszta ragya lett tőle a fejem,és az orrom illetve a homlokom még zsírosabb.Soha többet azt a kínai szart.:D Úgyhogy egyelőre most pihentetem a bőrömet,mindjárt lesz a ballagási tablófotózás,szóval mostantól ala nature.!:D Ballagási képre meg majd keresek valamit,legrosszabb esetben egy alapozót.:)
2014. febr. 22. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!