Tudnátok nekem jó BB krémeket javasolni?
Sziasztok. Szeretnék alapozóról BB krémre váltani. Először a Garnierre gondoltam, az olajmentes változatára, de annyi rosszat olvastam róla... például, hogy iszonyatosan elkezd fényleni már rövid idő után, csomósodik, hogy be sem issza rendesen a bőröd. Az meg nekem meg alapból zsírosodásra hajlamos. Van valakinek esetleg jó tapasztalata ezzel, esetleg teljesen más márkájú krémekkel kapcsolatban?
Olvastam, hogy (elméletileg) a koreai BB krémek a legjobbak. Esetleg sima mezei üzletekben árulnak ilyet?
Mint ahogy írtam, kissé zsírosodásra hajlamos a bőröm, ha ez számít. 2000 Ft körül, maximum 3000-ért szeretnék vásárolni.
Köszi a válaszokat előre is.
"Olvastam, hogy (elméletileg) a..."
Gyakorlatilag is. Kipróbálni őket Kecskeméten és Pesten tudod, ott van a hivatalos forgalmazónak üzlete (bbkrem.hu). De náluk 2-3 ezerért nem sok mindent találsz.
Ebay-en beszerezve mind olcsóbb, nagyobb a választék, csak jól meg kell nézni, hogy kitől rendelsz.
Ennél a lánynál rengeteg tesztet olvashatsz különböző BB-kről:
Én konkrét terméket nem tudok ajánlani neked, mert más a bőrtípusom, de meg vagyok elégedve a koreai termékekkel.
Én Essence-t használok és meg vagyok vele elégedve, már a második tubust használom.
27/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!