Milyen hatásos és nem túl drága pattanás eltávolító krémeket tudtok javasolni? Véleménnyel együtt.
Én is nagyon szenvedek ezzel a dologgal, 16 éves vagyok, és én mindent kipróbáltam az ég világon minden kenőcsöt, krémet, de semmi nem használt külsőleg!
Elkezdtem szedni a SOTRET nevű kapszulát, hogy belsőleg tisztuljak. Ez egy fél éves kúra, de előtte bőrgyógyászhoz elkell menned, mert csak ő írhatja ki, ha nagyon súlyos már az állapot!
Tejet, tejterméket abszolút nem fogyasztani, fél év kell míg kimegy a szervezetből és csökkennek a pattik. Az alábbi gyógyszertári cuccok nem drágák, de hatásosak:
1) Lassari paszta 400 Ft-ért keverik ki.
2)(Vagy) valamint 3%-os szalicilsavas kenőcs. Receptje: 30 gramm vazelin + 1 gramm szalicilsav. 350 Ft. Éjszakára hetente 2-3szor egész arc bekenhető. A szalicilsav hatásáról sok helyen olvasni. (Ez a krém önmagában is megállja a helyét, a többi csak jó, ha van otthon kategórába tartozik.)
3) Aknesol-t is elkészítik, ha érdekel. Receptje:9 gramm Methenaminum, 0,45 gramm Tintura benzoes, 60 ml alkoholos oldat, 1 gramm szalicilsav. 900 Ft. (a gyári 1400 Ft. Eléggé szárít szerintem.)
4) 13) Aspirin maszk [link]
5) Paleolit étrend (e nélkül a kencék semmit sem érnek) : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!