SEGÍTSÉGRE LENNE SZÜKSÉGEM! Jó és hatásos pattanás eltávolitó krém, vagy gyógyszer, akármi (? )
nekem is hasonló bőröm van, nekem a bőrgyógyász vált be.
gyógyszert kaptam, egy nagonerőset.
nem tudom pontossan, de azt hiszem azt amelyik neked káros volt. nekem ez a gyógyszer vált be, de mivel káros hatásai vannak, nem szedhetem mindennap, esetleg egyhéten kétszer.
egyébként én is voltam így hogy azt hittem semmi sem segít. aztán elmenünk az 1.bőrgyógyászhoz. kaptam rá tölle is kenőcsöt de az nekem is csak két-három hétig volt jó. én is elvoltam keseredve, de aztán a barátnőm ajánlott egy másik bőrdokit, kipróbáltam és hatásos volt. nem akarlak fektétlenül egy ujjabb, másik bőrgyógyászhoz küldeni, de ha a sima szerk már nem használnak akk javaslom, hogy menj el.
elöször próbáld meg azt a szappan, de ha nem hat akk sztem fordulj egy másik bőrgyógyászhoz. én ezt tettem és márra már mondhatni baba bőröm van. sokat javult, szépült az arcom. remélem megtalálod a módot ami majd hatni fog...
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!