A BB krém ráncosít hosszútávon?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok,sokszor zavar,hogy piros az arcom,bár ez az egyetlen érvem a kencék mellett.Pattanásom,egyebek szerencsére nincs.Még nem kenem magam semmivel,gondoltam előtte "körbeszagolom a prédát,mielőtt megeszem".:D Anyut nem tudom megkérdezni,sosem kente magát semmivel,1-2 éve használ ő is alapozót,bár még mindig olyan a bőre,mint a babapopsi.A kérdésem az lenne,hogy ha hétköznaponként BB krémezném magam,attól hamarabb lennék ráncos,illetve pattanásos lennék tőle?:) 14/L2013. dec. 23. 15:21
1/3 anonim válasza:
Semmilyen krém nem ráncosít. A BB sem.
Viszont ha nem megfelelően választasz kozmetikumot (és itt nem csak az alapozókra, bb-kre... de a hidratálókra, lemosókra...stb. kell gondolni),
akkor eltömítheti a pórusaidat, irritálhat, allergizálhat és végül rosszabb lesz a bőröd, mint volt.
Ráncos a korral leszel (a kollagén és a hyaluron csökken a szervezetedben és ez okozza) illetve "remek" bőröregítő a napsugárzás is.
Előbb leszel ráncos illetve sokkal jobban, mint kellene, ha:
-kevés folyadékot fogyasztasz;
-dohányzol;
-nem használsz fényvédőt;
-szolizol, napozol;
-sok szemetet eszel.
2/3 anonim válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
Ó,köszönöm szépen,nagyon aranyos vagy!:) Amiket említettél,szerencsére egyik sem igaz rám,ráadásul naponta megiszom k.3 litert.XD
2013. dec. 23. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!