Szerintetek mit kezdjek a pénzzel?
Teljesen átlagosan élünk. Nem a legjobb cuccokat vesszük és jó ha 2 évente eljutunk olcsóbb helyekre nyaralni. Autónk 1 van, de azt mindenki használja a közeli rokonságban. Viszont nem nélkülözünk, és ha valamit megkívánunk a boltban nem kell számolgatni hogy megbírjuk-e venni. Nemrég ismerős révén szereztem diákmunkát, de itthon csak anyukám tud róla, mert neki kellett aláírni a papírokat. Eredetileg egy elég jó grafikai tanfolyamra gyűjtöttem a pénzt és a rendes iskolai vizsgáimra. A vizsgákra a pénzt félreraktam, arról nincs szó. Viszont közben a testvérem kitalálta hogy ő meg szeretne tanulni zongorázni. Nem mondja, mert tudja hogy nem tudunk kiköhögni itthon egy zongorát, de nagyon szeretné, minden nap nézi az internetes videókat és bőszen tanulja a szolfézst a netről. Múltkor mikor odaültem utána a géphez a böngésző felhozta az utolsó lapjait és azok is erről szóltak. Másról nem is nagyon bír beszélni csak a profi youtube-os billentyűsökről.
Most nagymamáméknál lakunk tesómmal mert anyukám csak messze talált állást. A nagyiék mindent megadnak nekünk és szeretjük őket. Viszont a múltkor mikor mamámmal TV-ztem akkor ő is megjegyezte párszor mosolyogva hogy egy-egy helyen de jó lehetne nyaralni, vagy csak úgy nyaralni...
Nagyon szeretném azt a tanfolyamot, de elismerem elég drága... viszont nézelődtem a neten és az a pénz amit eddig kerestem (a vizsgapénzen kívül) elég lenne befizetni mamámékat pár napra egy jó wellness hotelbe. Nagyon hálás vagyok nekik, és én is jól érezném magam pár napig otthon tesómmal egyedül. Vagy arra gondoltam hogy tesómnak ha nem is egy zongorát, de egy olcsóbb elektromos szintetizátort veszek. Azokból amiket néztem még maradna is pénzem amit félre bírnák rakni valamire.
Szerintetek mit csináljak?
16/F
Nem tudom, mit csinálj.
De azt hiszem, hogy Te egy különleges 16 éves vagy, és csak gratulálni tudok a hozzáállásodhoz! :-)
Ritka az ilyen mint te komolyan mondom.
A pénzt nyugodtan add nekem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!