Régen is ennyire lelassultak, fáradtak voltak az emberek?
Figyelt kérdés
Egész nap fáradt embereket látok, és én magam is idetartozom. Reggel még álmosak az emberek, az iskolában is mindenki unottan, le-lecsukódó szemekkel bambul, délután szintén mindenki fáradt az iskola után.
Ti is így látjátok?
2014. febr. 10. 21:23
1/5 anonim válasza:
Jah...
Reggel hulla vagyok, általában a busz előtt 5 perccel kelek ki az ágyból és csak elkapom a táskámat hogy menjek... majd az iskolában úgy a 3-4. óra környékére felébredek, akkor minden jól megy, de mire letelik a napi 9 órám addigra már hulla vagyok. Utána hazaérve tanulnom kéne, de inkább gépezek vagy gitározok mert már annyira elegem van az egészből hogy szarok rá. Mit kezdjek az idióta függvényekkel ha elüt egy kamion?
2/5 anonim válasza:
Én nem látok mindenhol,egész vidám embereket látok,akik energikusak is.Viszont én fásult vagyok.Az első válaszadónak meg igaza van.
3/5 anonim válasza:
Nem kellene annyit szívni.
Puszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!