Akkor is elmentek edzeni, ha fáradtak vagytok? És esetleg emiatt még kevesebbet fogtok tudni aludni? Tehát holnap még fáradtabbak lesztek.
Figyelt kérdés
2013. nov. 28. 20:36
1/4 anonim válasza:
holnap fáradtabb leszek de többet fogok aludni :)
2/4 A kérdező kommentje:
Tehát akkor elmész edzeni? :)
2013. nov. 28. 20:57
3/4 anonim válasza:
engem annyira nem érdekel, ha fáradt vagyok alszok v filmet nézek v netezek, semmi értelme elmenni gyúrni ha nincs kedved.
bonts inkább egy colát és egy chipset oszt jó estét:)
4/4 anonim válasza:
Régebben volt, hogy ha 2-3 órát aludtam is, de leedzettem. Már hülyeségnek tartom, főleg ha előző edzésből is van egy kis fáradtság, a regeneráció is nagyon fontos része a gyúrásnak. Nem ismerem az edzésterved, de ha néha egy plusz pihenőnap beiktatásra kerül, az még mindig jobb, mintha túledzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!