Mit lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöméknek 2 gyerekük van 2 fiú egyik 17 éves körül van már évek óta van vele gond.Gondolok itt olyanra hogy szó szerint terrorban tartja a szüleit... Megüti veri az anyját...Mindent széttör rombol a lakásban.Sok mindent megkapott még így is hogy ilyen rossz.Az ajtójukat szétverte.Az apja sokszor rászólt de már az se hat rá már neki is neki megy és az apja is eddig bírta már teljesen tönkre mentek lelkileg a testvére se bírja már. :\ Szerintetek mi segítene ennek a gyereknek???? Elakarták vinni orvoshoz de félúton kiszállt az autóból és elfutott. Sokszor velem igy ordibál csúnyán beszél tesómmal és anyukámmal is ha ott vagyunk náluk. Az anyját mindennek lehordja közben tényleg mindent megkap szeretetet mindent amit csak lehet és mégis ilyen. Suliba nem jár be semmi. Egyszerűen az apja már ott tart hogy elköltözik vagy megöli magát már ő se bírja..Semmiből se tanul ez a hülye gyerek-.- Anyja nyugtatókat szed a munkahelyén sír.. az apja se másabb ..őt is lelkileg tönkretette ez az egész.. Mitől lehet ez? Én arra gondoltam hogy pszichiátriára esetleg el lehetne vitetni mert tényleg komoly.. Az hogy miatta szakadna szét a család leszarná szó szerint szerintem.. valami ötleteket ha tudnátok :\2014. febr. 7. 23:43
21/22 A kérdező kommentje:
És még valami.. lehet gyávaság az öngyilkosság.. de gondoljon bele mindenki milyen ember lehet tényleg az ÉS MÉG FIATALKORÚ.. aki az apját annyira tönkreteszi.. hogy ezt az egyetlen egy utat látja..pont azt aki amúgy is ebben a dologban nagyon erős volt. igen van az hogy orvosok.. hogy majd segítenek.. de sajnos ez nem így működik mert már nagyon komoly lett a dolog :\ Nem tudom megérteni hogy lehet egy ember ilyen.........ezekből lesznek a gyilkosok??? vagy mi???? ha majd felnőtt lesz akkor mindenkit megöl aki egy rossz szót is szól neki??? felfoghatatlan.. mi játszódik le a fejében amiket a szüleit bántja.. Én is szoktam velük veszekedni van hogy túlmegyek egy bizonyos határon de nem úgy értem azt a túlmegyek a határon dolgot hogy megverem az anyám... vagy apám tönkre teszem.. de mondjuk minden gyerek rossz és van egy normál kategória.. szerencsére én pont benne vagyok ebbe..
2014. febr. 8. 01:09
22/22 anonim válasza:
Ne haragudj, egy kicsit túl liheged a dolgot. Aki segiteni akar az unokatestvérének, megköszöni a lehetséges javaslatokat, mielőbb él a lehetőségekkel, segit. Nagyon úgy tűnik, hogy nem tudsz mit kezdeni a jelenlegi helyzettel, nem is a te dolgod, csak akkor ne irogass itt. Egyébként jónéhány drogos szlenget használsz, hogy honnan tudom ? 3 fiút neveltem fel, és hogy tisztában legyek a dolgokkal, csak úgy megtanultam. Szerencsére semmi gond nem volt velük.
Miből gondolod, hogy a családban annyi felnőtt közül pont neked a dolgod, gyereknek az az egész cirkusz.
utolsó hozzászólásod már egyértelműen arról szól, hogy vagy szórakozol, vagy hülyited az itt lévőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!