Mit jelent ilyenkor tenni azon kívül hogy nem megyek vele többet sehova?
Exbarátnőmmel ugy alakult hogy egy orára bementunk egy számitógépterembe ahol engem ismernek.
Egy diák aki addig egy gépnél ült egyszer csak kiment. Exbarátnőm mikor már az ajtónál volt a diák ráförmedt:
- És köszönni ki fog, ide ilyen bunkók járnak?
A diák nem válaszolt, csak kiment, kicsivel késöbb hallatszott a folyosóról a wc lehuzás hangja, majd visszajött s szótlanul leült egy gép elé és folytatta a dolgát. nekem meg égett a pofámról a bőr, mert engem ismernek s addig meg exbarátmőmmel beszélgettem, látszott hogy vele voltam... Bevittem oda egy nőt aki mindenkit bunkónak tart pedig ő maga az aki rettenetesen bunkó. Mondjuk nem véletlenül az exbarátnőm, kitalálhatjátok. De van erre valakinek valami észrevétele?
Mert én tanácstalan vagyok a helyzettel kapcsolatban. Egyáltalán mi ez az egész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!