Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit lehet ilyenkor tenni?

Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Egy kiránduláson voltam, egy barátnőmmel, és a bakancsom összeakadt és én jól elvágódtam. A barátnőmmel nevetünk nagyon, mert az eset eléggé vicces volt, de gyorsan fel is álltam, hogy akik mögöttünk jönnek ne nézzenek "nyominak". De nem voltam eléggé gyors, és úgy nálam egy 2-3 évvel fiatalabb kissrác beért minket, nagyot röhögött, jó gúnyosan, és lekezelően. A legszívesebben pofon vágtam volna. Mit lehet tenni, az ilyen fajta gyerekekkel? Akik lekezelően bánnak egy nála időssebb valakivel? Gyerekvigyázáskor is sokszor volt találkozóm ilyenekkel, de nem tudom hogy reagáljak rájuk jól.
2013. szept. 29. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Én,ha elszemtelenednek a kisebbek odarúgok egy jó nagyot vagy valami,hogy érezze,mégis ki az idősebb. F
2013. szept. 29. 18:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Te nem tehetsz semmit, a szülőknek kellene megnevelni az ilyen gyerekeket.
2013. szept. 29. 18:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak h én vagyok a gyerekvigyázó, és nekem kellemetlen ez az egész...
2013. szept. 29. 19:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Hord el mindennek, de úgy igazán. Csúnya szavak nélkül az igazi. Fájjanak neki a szavaid.
2013. szept. 29. 19:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérdező, te mindig megadod a tiszteletet az idősebbnek?
2013. okt. 7. 15:15
 6/6 A kérdező kommentje:
jajj... Most nem ez a lényeg! Persze hogy nem, nyilván sokszor illetlen vagyok, de nem ítélkezni akarok, hanem csak hogy hogy kezeljem az ilyen kellemetlen helyzeteket!!
2013. okt. 9. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!