Kinek vannak még ilyen kis fura dolgai? írnátok még?
Ha zsemlés szendvicset csinálok, mindig úgy eszem, hogy a lapos alja van felül. Nem tudom miért. :D Észre se vettem, amíg nem szóltak nekem, hogy miért eszem fordítva xd Amúgy én se bírok enni, ha néznek :D Aki meg azt írta hogy belepukizni a legjobb a vízbe, elmesélem hogy egyszer egy srác belepukizott, és egy üres kinder tojásos akármivel befogta a buborékot a víz alatt, aztán kivette, kinyitotta és kishíján belefulladt a bűzbe.. ezek a férfiak... :DDDD Óvatosan a pukival :DDD
Ja, amúgy én is olvasok nagydolog közben:)) Úgy vettem észre, hogy akkor könnyebben megy:D Kaja közben is tvzek vagy olvasok, utálok ezek nélkül enni. Ha beágyazok, és visszahajtódik egy kis csücsök, attól rosszul tudok lenni, muszáj lehajtogatni :D
Mindig kimegyek a konyhába, benézek a hűtőbe,
hogy van e itthon valami, annak ellenére,hogy tudom, nincs...
Hát hol is kezdjem...
1.Amikor szendvicset eszek akkor azt alkotórészeire szedem és az összetevőket külön külön eszem meg.A pizzáról először leeszem a feltétet utána eszem csak meg a tésztáját.Tulajdonképpen csak öntet eszek egyszerre egy másik étellel
2.Ha fagyit eszek akkor általában két gombócot kérek. Mindkét gombócnak azonos ízűnek kell lennie.
3.Mikor elmegyek otthonról és már becsuktam az ajtót(de még nem zártam be) visszamegyek megnézni,hogy leoltottam-e mindenhol a villanyt még akkor is ha tudom hogy nem ég egy lámpa sem a lakásban.
4.Ha nagyon koncentrálok vagy épp belemerülök valamibe akkor szürcsölök.
5.Mikor tömeg közlekedek vagy zárt helységben vagyok megpróbálom kiszámolni hány ember van ott átlagban rajtam kívül.
6.feszélyezve érzem magam ha más embereket nézek ilyenkor olyan érzésem van mintha engem néznének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!