Kinek vannak még ilyen kis fura dolgai? írnátok még?
Én ha eszem, sosem mindegy hogy jönnek egymás után a falatok, és mennyiből mi marad a legvégére :)
Párom folyton idegesít is azzal, hogy úgy tesz, mintha el akarna venni egy-két falatot, mert tudja, hogy az gondosan kiszámított maradék, aminek a végére kell maradnia :D
Mérges leszek, ha valaki nem tekeri rá a kupakot valamire.
Az alvásom ahogy van, botrányos. Kizárólag úgy tudok elaludni, ha friss, teli, hideg vizes pohár van valahol a közelemben, pedig sosem iszok éjjel.A kispárnám nélkül, és ha a kézkrémem, szőlőzsírom nincs az ágyamban szintén nem tudok aludni. Nem tudom elviselni, ha valaki néz, miközben eszek (olyankor nem is tudok rendesen, pl. le szokott esni a falat a villámról ), és azt sem, ha valami nem kerek szám. Múltkor a gyufára az volt írva, hogy 38 db-os, és átírtam 40-re, meg át is pakolgattam, hogy negyven legyen benne. Igazából így elég viccesek, de hát.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!