Éreztetek már így? Ez normális?
Mindig úgy érzem, hogy senkiben se bízhatok. Az jár a fejemben, hogy ha egy pillanatra is elfordulok akkor mit fognak tenni, mire készülnek.
Minden ami velem kapcsolatos azt magánügyként kezelem. PL.: Suliban senkinek se mondtam el, hogy nyelv vizsgázni voltam és le is tettem vagy, hogy meghalt a nagymamám és azért hiányoztam az előző héten.
Gyakran mondogatják azt nekem, hogy legyek nyitottabb és bármit elmondhatok nekik. Amire én úgy szoktam felelni, hogy: "Rendben, úgy lesz" - de belül csak arra gondolok, hogy azért akarják tudni a titkaimat, hogy majd felhasználhassák ellenem amikor eljön az idő..
Szüleim nem hiszem, hogy ilyenek.
Azt még hozzáteszem, hogy ha tudnám, hogy a másik úgy se jönne rá, akkor még a nevemet se mondanám meg neki..
#7 nagyon emlékeztetsz magamra
suliban szinte mindenkit ismerek és mindenkiről mindent tudok, de ha rólam kérdezősködnek akkor mindig kitalálok valamit, hogy eltereljem a figyelmüket vagy ha jön be akkor megfordulok és azt mondom, hogy el kell intéznem valamit :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!