Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez normális? Ti is éreztétek...

Ez normális? Ti is éreztétek már ezt?

Figyelt kérdés

Úgy érzem,hogy ebbe a hülye világban annyi baromság történik.Mindig féljek valamitől,semmi sehol nem biztonságos (legfeljebb a suli).

Ma értem el oda,hogy legszívesebben fognám magam,és elmennék valahova.(Ebből az országból mindenképp.)Persze lehet ott se lennék biztonságban.

Ti is így vagytok vele?

2013. jún. 7. 13:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt egy betegségnek nevezik, amit szakemberek képesek gyógyítani.

Ha gondolod keress fel egy normálisat.

Egyébként meg ha olyan a környezeted és teljesen ki is vagy szolgáltatva, teljesen normális így érzed magad. Hiszen az a valóság....

Mi a gond?

2013. jún. 7. 14:38
 2/3 KZitus ***** válasza:

Szia!

Sajnos nem vagy egyedül az érzéseddel.

A FÉLELEM szinte rátelepszik az emberekre. Ez egy láthatatlan, de érzékelhető lelkiállapot, egy olyan légkör, amely szinte mindenkinek az életére hatással van, noha ezt gyakran észre sem veszik.

Olyan világban élünk, amelyről, amelyről Jézus azt jövendölte "miközben az emberek elalélnak a félelemtől, és azoknak várásától, amik a lakott földre jönnek;" Lukács 21:26 Ez az egész világra igaz, úgy hogy nem kell menekülnöd, mert ott is ezt fogod érezni.

De! Ésszerű mértéken belül sok mindent megtehetünk személyes biztonságunkért. Te például úgy nyugodhatsz meg, ha a szüleidhez fordulsz, vagy más olyan személyhez akiben megbízol, és mond el aggodalmaidat, teljesen biztos, segíteni tud neked.

2013. jún. 7. 15:50
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Igazából az volt a gondom,hogy már annyit hallottam hogy mi történik máshol,hogy ha egy kicsit is gyanús helyzettel találkozok (ma pl. óraleolvasók a nem tudom már honnan),akkor gyanakszok.

Ez inkább ma jött ki rajtam.Legtöbbször nem félek.Csak..ma eszembe jutott,hogy mi van ha velem is lesz valami.

2013. jún. 7. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!