Szerintetek vannak tipikusban buta tinilányokra jellemző nevek?
Figyelt kérdés
Tapasztalat alapján kérdezem, ebben a generációban körbenézve.2014. febr. 2. 16:46
11/17 anonim válasza:
Zsanettre én is adok egy szavazatot! :D
12/17 anonim válasza:
Egyetértek, a névről nem a gyerek értelmi szintjére következtethetsz, hanem a szülőére (Kalányos Kevincostner és társai)
13/17 anonim válasza:
Nem ítélek meg senkit a neve alapján, hülyeségnek tartom, viszont van egy csomó Zsani nevű ismerősöm és mind nagyon buta és rosszindulatú. És olvasva az 5-ös választ...azért ezen kicsit elgondolkodtam. :D
14/17 anonim válasza:
Anyukám pedagógus, ő mondta mindig, hogy a gyerek keresztnevéből lehet következtetni a szülő értelmi szintjére, a szülő értelmi szintjéből meg lehet következtetni a gyerek értelmi szintjére. És nem tudom, vannak olyan nevek, amiknél beigazolódott az én életemben is a tapasztalata, például még nem ismertem okos Alexandrát, Vivient, Zsanettet, Evelint, Kittit, Noémit. Persze ez nagyon nagy általánosítás. Az meg érdekes kérdés, hogy buta tinifiús nevek miért nincsenek.
15/17 anonim válasza:
A Zsanettra adok én is egy pontot, nem akartam neveket beskatulyázni, de ha belegondolok, tényleg...
16/17 anonim válasza:
A 14-es válaszolóval egyetértek.
Annyival kiegészíteném, hogy nem túl fejlett IQ-ra vall, ha például egy Ivett keresztnevű lány úgy írja le a nevét, hogy Yvett, vagy Yvette. Nyilván ezzel akarja megmutatni, hogy mennyire különleges, de legtöbbször hót' h*lye az illető.
17/17 anonim válasza:
lili
nekem van egy pár lili nevű ismerősöm,majdnem mind 2 agysejttel rendelkező p*csa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!