Van esélyem a Japán fiúknál?
Hú bakker:)
Ritka szerencsétlen szutyok vagy..még hogy te "intelligens" :D .. le se tudod írni helyesen ezt a szót. Írni sem tudsz helyesen. :)
Na mind1. 12 évesen mindenki buta még..
Majd kinövöd.. vagy nem. :D
Ne mongyuk mán, hogy inteligens vagyol!
Mennyé Japánba, jó lesz az nekik.
nem tudom, hogy igaz-e, de több helyről is hallottam,
hogy a japán fiúk/férfiak egy része (lehet hogy többségük?)
állítólag azt igényli, hogy a lány az ágyban
teli torokból visítson, mintha erőszakolnák.
állítólag a japán pasiknak ez bejön.
gondolom a szomszédoknak kevésbé...
:-)
Ez megint olyan kérdés, mint hogy egy adott japán lánynak van esélye a magyar fiúknál?
Van, akinél igen, de van, akinél nem. Van, aki megőrül a japán lányokért, és van, aki bottal se nyúlna hozzájuk. Emellett ugye bőrszíntől és nemzetiségtől függetlenül a személyiség sem mindegy.
Ugyanígy a japán fiúkat sem lehet egy kalap alá venni. Lehet, hogy valakinek bejönnél, másnak meg nem.
Bár szerintem nehezen fogsz japánul megtanulni, ahogy látom, még a magyarral is vannak jócskán gondok.
"De, hogy ha meg hallja hogy magyar vagyok?"
ez akár előny is lehet.
egyrészt, mert vannak japánok, akik rokon népként tekintenek a magyarokra.
másrészt, a néhány éve történt fukushimai atomerőmű-robbanás után
Magyarország több japán diákot is befogadott
(ingyenes nyaralás biztosítása)
Ne haragudj, de előbb magyarul tanulj meg helyesen írni!
Persze, 127 millió emberből majd csak ki fogsz egy olyat, aki hajlandó szóba állni veled, de azért a j-popperekre ne nagyon számíts. Meg mivel európai vagy és ezért kellőképpen egzotikus, biztos lesz jelentkező, aki szívesen megdugna :) Az, hogy bemutatna-e a szüleinek, más kérdés.
Persze ez így fiatalon jó poénnak tűnhet, de nem ártana tudni néhány dolgot a japán kultúráról, társadalomról, a kulturális különbségekről és az interkulturális párkapcsolatokkal járó problémákról. Hidd el, az utóbbiból elég sok van és nem mindenki tud velük megküzdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!