Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért érzem azt hogy már...

Miért érzem azt hogy már utálom a szüleim?

Figyelt kérdés
Apa állandóan bejön úgy viselkedik velem mint egy 5 évessel.Nem enged el sehova.Annyira félt hogy az nem kifejezés.Mindig bejön a szobámba és én már rettegek tőlle hogy hagyjon békén.Elindit valami hülyeséget én meg brutálisan kivagyok akadva és lekésem a műsorom is.Anya még azt sem engedi hogy leborotváljam a pi**m-at és ez miatt tesi órán szorongok nem is merek átöltözni mert kezd kilógni a szőr...Nem tanulok már mert nagyon fel idegesitenek 1 barátnőm sincs és azoktól is csak azt tudom meg hogy kibeszéltek hogy milyen nyomorék vagyok.Teljesen elegem lett már pedig jó tanuló vagyok 4,12 az átlagom de ez már sok nekem!!még normális ruháim sincsennek kész röhej vagyok ennyi..

2014. jan. 25. 22:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Kamasz gyerek vagy ! Kinövöd ! Beszélgess erröl a szüleiddel ! Nem is kell barátnő ilyenkor csak felidegesít ilyen kórba ez szerintem normális (korod nem tudom de gyanítom 14-15-16 között lehetsz ) ! Ha kibeszélnek akkor viszont elmebeteg osztálytársaid vannak alázd le öket mást nem lehet mondani ! Vagy menny koleszba de hát ott inkább a durva arcok vannak akik 1 vajaskenyérér kilógatnak az ablakon (nálunk) !
2014. jan. 25. 22:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is azt mondanám, hogy tini vagy... ezért. :D Én is tini vagyok és nekem is vannak "utálok minden és mindenkit" kitöréseim. Hány éves vagy? Én 13 és úszni járok, ezért anyukám nem bánja a bikini vonalban borotválkozom te is tedd ezt, vagy hordj francia bugyit. Azt nem nagyon értem, hogy ruháid, hogy nincsenek, de ha ez azt jelenti, hogy egyik se tetszik akkor alakítsd át. A "barátaid" meg szimplán vedd semmibe. Az apukádnak meg örökké "apuci pici lánya" leszel. :D Ez tényleg zavaró egy idő után... de ez is kortól függ. 13/L
2014. jan. 25. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!