Tényleg furcsa, hogy egyedül járok szórakozni?
Általában az szokott lenni, ha kinézek magamnak egy jó koncertet, mozifilmet vagy akármit, a kevés barátom egyikét sem érdekli vagy nincs pénzük vagy más dolguk van, én meg nem zavartatom magam és megyek egyedül. Olyan is előfordul, hogy egyedül elmegyek sétálgatni.
Amikor pedig megkérdezi valaki, hogy kivel voltam és mondom, hogy egyedül, le vannak döbbenve.
22/l
Nekem is volt olyan időszakom, amikor egyedül jártam sétálgatni meg ide-oda, de így visszagondolva egyáltalán nem volt miért érdekeljen az, hogy kinek mi a véleménye erről.
Vannak fejezetek az életben, amelyeket felesleges és fárasztó lenne mindenkinek elmagyarázni.
Én például tudom azt, hogy épp milyen periódusom volt néhány évvel ezelőtt akkor, amikor egyedül ültem be a mozikba, egyedül töltöttem a szilvesztert és egyedül sétáltam az utcákon.
Az, hogy épp milyen időszakom volt ekkor és miből kifolyólag alakult ez így, az kizárólag rám tartozik.
Ha valaki csodálkozik az ilyesmin, hát mit mondjak mást, minthogy még nagyon keveset tud az életről :).
Nincs ebben semmi fura, mozi, koncert mind olyan amit egyedül is lehet sétát néha kell is egyedül.
Meg sose az tartson vissza senkit hogy nincs kivel menni, mert csomó élményről lemarad.
Igazából féltenek.
Pedig sohasem kötöttek belém, nem bántottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!