Lányok, Egyedül csak nekem van ilyen furcsa problémám?
2 éve együtt élek Párommal. Nagyon összeillünk, összhangban élünk, nem beszekszünk, minden a legnagyobb rendben. Épp így vagyunk a szexxel is, fantasztikus minden együttlét.
Amit viszont határozottan tapasztalok, hogy Párom amikor szájjal kielégít utána (mintha) gombás fertőzésem lenne... fehér, folyós váladék folyik ki a hüvelyemből. Ezzel már orvoshoz fordultam, nem értette az egészet...
elmúlik 2 nap után, de amikor újra szájjal kényesztett megint előjön.
Van, hogy hónapokig nem engedem neki, de imádja csinálni én meg imádom, ha csinálja...
Valamilyen megoldást szeretnék erre a problémára. Ha nem marad már, akkor lemondunk erről. Nem a világvége, de számunkra ez IS hozzátartózik az elő játékba és bevallom, hiányozna.
Egyébként csak akkor elégít ki így, amikor fogat mosott, listerinnel öblöget, illetve a fogai makk egészségesek, sosem bűzlik a lehelete.. szóval nem tudom mi lehet a gond.
értem, köszönöm. kézzel nem nyúl a hüvelyemhez, és a csiklónál van, de akarva, akaratlanul is lefolyik a nyála... és onnantól kezdve a bacik bárhova képesek eljutni, sajnos.
Mindig fehér folyással jár, és már nem tudom mivel orvosoljuk... nem egy igénytelen férfi, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!