Lányok, Egyedül csak nekem van ilyen furcsa problémám?
2 éve együtt élek Párommal. Nagyon összeillünk, összhangban élünk, nem beszekszünk, minden a legnagyobb rendben. Épp így vagyunk a szexxel is, fantasztikus minden együttlét.
Amit viszont határozottan tapasztalok, hogy Párom amikor szájjal kielégít utána (mintha) gombás fertőzésem lenne... fehér, folyós váladék folyik ki a hüvelyemből. Ezzel már orvoshoz fordultam, nem értette az egészet...
elmúlik 2 nap után, de amikor újra szájjal kényesztett megint előjön.
Van, hogy hónapokig nem engedem neki, de imádja csinálni én meg imádom, ha csinálja...
Valamilyen megoldást szeretnék erre a problémára. Ha nem marad már, akkor lemondunk erről. Nem a világvége, de számunkra ez IS hozzátartózik az elő játékba és bevallom, hiányozna.
Egyébként csak akkor elégít ki így, amikor fogat mosott, listerinnel öblöget, illetve a fogai makk egészségesek, sosem bűzlik a lehelete.. szóval nem tudom mi lehet a gond.
Hát igen.. picit ciki így a fogorvoshoz menni, hogy a barátnőm az orális szex után beteg lett...
Azt is mondhatja, hogy kér egy fél éves kontrollt.
Simán lehet egy Streptococcus agalactiae amit oda vissza passzolgatok, vagy esetleg egy ki bujkáló staphilococus. Normális nőgyógyásznál csináltass egy teljes tenyésztést, érdemes mindenre kiterjedőt kérni.
Extrém esetben allergiás is lehetsz valamire a szájában.
aha, húsevő baktérium van a szájában és ez nálam pedig nemibetegségbe fordulát?
szerintem egyik orvos sem gondolna ilyenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!