Mit szòlnátok egy GYK találkozòhoz?
Igen tudom énis ezért gondoltam:) jò lenne kicsit másképp is nemcsak igy..szemtől szembe minden más.
Egyértelműen az jönne aki vállalja ezt.
nem muszály jönni
utcso igen énis igy gondoltam persze élőben nem olyanokrol beszélnénk amiről nemakarunk
Esetenként vannak itt látszatra jó emberek, de kétlem, hogy egy találkozót össze lehetne hozni, hiszen mennyi az esély arra, hogy mindenkinek annyi ideje van erre, mint pl. neked, kérdező.
A másik meg, ha esetleg jobb lenne a helyesírásod, azt mondom, te egy erős 20-as vagy, vagy a tanultabb fiatalságba tartozol, de én elsősorban olyannal futnék össze szívesen, aki legalább a magyart leírni megtanulta. Persze nem ez fogja bizonyítani, te milyen vagy, félreértés ne essék, nem személyeskedésnek szánom, de ha már vadidegenekkel akarok összefutni, az legyen tökéletes, és olyan, akikről tényleg úgy gondolom, értelmesebb lehet. Persze az ember így csalódik legnagyobbat. :)
8 as értem mire gondolsz;).De hidd el nincs sok szabadidőm mindennap ilyen tájt érek haza.A helyesìrásom pedig reggel 6 kor telefonròl nem lett a legjobb:)
Na de a lényeg hogy szerintem élőbe mindenki más és én kiváncsi vagyok erre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!