Mit szòlnátok egy GYK találkozòhoz?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy jò lenne találkozni ha nem is mindenkivel egy részetekkel.Az értelmesebb résszel.Itt ne gondoljatok arra hogy valakit ki akarok zárni ebből de szerintem ha ezt mondom magukra ismernek:"troll vagyok mAsnak adom ki magam" meg "de vicces minden kérdéshez benyögni valami hülyeséget" stb értitek Őket nem kéne.Na de majd bővebben később elöször is van e olyan aki benne van?2014. jan. 20. 22:24
11/18 anonim válasza:
Az egészen biztos, hogy mások vagyunk. Mint ahogyan mindenki egymástól nagy távokra él... Én nem értem, itt még egy közeli emberkével sem találkoztam, mintha nem is Mo.-n élnénk... :) Szerintem a csapat meg sem tudna szólalni, amennyiben összefutnánk. Én mondanám, hogy benne vagyok, amennyiben a hely Budapest, de mivel nem iszom, nem bulizom, és viszonylag csendes vagyok, velem meg lennétek lőve. :D
12/18 A kérdező kommentje:
Kedves Thankyou
Igen igen de képzeld én pont tegnap beszéltem egy szomszédos faluban lévő emberrel.
Pesten is lehetne
Szerintem az nemgond énse iszom nem is ivásra gondoltam:)
2014. jan. 21. 22:12
13/18 anonim válasza:
Hát akkor hajrá, gyűjtsd az emberkéket.
14/18 anonim válasza:
Most már azért érdekelne, hogy lesz-e ebből valami.
15/18 anonim válasza:
Igen, én jeleztem, hogy benne vagyok egy Bp.-i találkozóban, de látom a kérdező elhalkult.
17/18 anonim válasza:
Szia Franciska :D
Teis jössz Zegről? :D
18/18 anonim válasza:
Hát én odatolakodtam, bár kva régi bejegyzések vannak ott. :D Aktív még egyáltalán?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!