Hogy vagytok azzal, ha valaki köhög?
Figyelt kérdés
Nem érdekel különösebben, zavar, vagy kib*szottul idegesít? Alapból sem szeretem, ha valaki köhög, mert zavar. Ma a felső szomszéd 4 órától folyamatosan köhög. Nem tudom mi történik, de szerintem kiül az erkélyre és köhög. Percenként 6-szor körülbelül. Egy órával ezelőtt abbahagyta, de megint elkezdte szerencsére. Ha nem hagyja abba, nem tudom mit csinálok. Van itt egy hentesbárd, nem szoktuk gyakran használni. Lehet újra előveszem...2014. jan. 20. 18:39
11/16 anonim válasza:
Én megértelek kérdező... számomra is egyszerűen olyan tipikus hang a köhögés, amitől falra tudnék mászni. Nagyon zavaró.
Volt anno egy nő, aki sokszor azzal a busszal jött hazafele, mint én és egész úton köhögött. Ahányszor megláttam, hogy jön a buszhoz már előre készültem lelkiekben, hogy megint ez lesz... Nagyon irritáló egyszerűen. Az meg nem teszi kellemesebbé, hogy ha nem tehet róla valaki. Ez szar kifogás.
12/16 anonim válasza:
Egyedül a rendkívül ostobák irritálnak. A köhögés pedig pont nem. Max sajnálom a gyötrődőt, mostantól már a speciálisan ellene aberrálódott rendkívül ostobák miatt is.
13/16 A kérdező kommentje:
Egymás mellé raktál nem mindennapi szavakat. Ettől most nagyon intelligensnek tűnsz.
2014. jan. 20. 22:33
15/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!