Hogy vagytok azzal, ha valaki köhög?
Figyelt kérdés
Nem érdekel különösebben, zavar, vagy kib*szottul idegesít? Alapból sem szeretem, ha valaki köhög, mert zavar. Ma a felső szomszéd 4 órától folyamatosan köhög. Nem tudom mi történik, de szerintem kiül az erkélyre és köhög. Percenként 6-szor körülbelül. Egy órával ezelőtt abbahagyta, de megint elkezdte szerencsére. Ha nem hagyja abba, nem tudom mit csinálok. Van itt egy hentesbárd, nem szoktuk gyakran használni. Lehet újra előveszem...2014. jan. 20. 18:39
1/16 anonim válasza:
Ha csak úgy ímmel-ámmal köhög az még hagyján, de amikor hallod hogy jön fel a tüdeje, esetleg még krákog/turházik is hozzá, hát az a ***ul undorító kategória.
2/16 A kérdező kommentje:
Ez van itt pár órája...
2014. jan. 20. 18:43
3/16 anonim válasza:
Szerintetek az emberek szórakozásból köhögnek? Ez egy istenverte tünet, olyan, mintha az zavarna, ha lázas lenne valaki. Tehet róla? Rohadtul nem.
Remélem, egyszer ti lesztek olyan helyzetben, hogy a tüdőtöket majd' kiköpitek, és hozzátok hasonló intoleráns idiótákkal lesztek körülvéve.
De hogy a kérdésre is válaszoljak: néha bosszantó, de szerencsétlen nem tehet róla, emiatt nem leszek dühös rá.
4/16 anonim válasza:
Ha majd te leszel beteg, csak meglátogat már téged is majd néhány kedves szomszédod egy hentesbárddal, kisbaltával, csákánnyal, vagy vadászpuskával. :)
5/16 A kérdező kommentje:
Igazából az zavar, hogy ezt az erkélyen kell csinálni, csak hogy mindenki hallja. Ez a problémám. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én nem szeretek a hidegben lenni, mikor beteg vagyok.
2014. jan. 20. 18:48
6/16 anonim válasza:
Nem kell azért nekiugrani, volt már sokkal rosszabb szomszédom, mint egy köhögős.
Idegesítő lehet persze, de nem tehet róla. Néha te se tudod megállni, hogy köhögj.
7/16 anonim válasza:
A köhögés nem érdekel, én attól mászom a falra, ha NEM TESZI A KEZÉT A SZÁJA ELÉ, csak köhög bele a nagyvilágba...
8/16 anonim válasza:
Kiabálj be neki hogy: robituszin!
9/16 anonim válasza:
Amit az előző mondott: Robituszin!
De attól, hogy köhög valaki, attól még egy hentesbárddal nem kell lefejezni a szerencsétlen szomszédot! ;)
10/16 A kérdező kommentje:
Költői túlzás volt :)
2014. jan. 20. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!