Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csajok (15-20) ti általában a...

Csajok (15-20) ti általában a külsőt, vagy a belsőt nézitek jobban egy pasin?

Figyelt kérdés

Nem tudom mennyire vagyok helyes, (küldhetek képet is privátban ha szeretnétek) de azt tudom hogy meg tudok nevetteti bárkit. Tudjátok nincs annyira jó testem hogy kockahas, meg 40-es kar meg ilyen dolgok. Edzegetek, próbálok jobban kinézni, csak nemtudom hogy ti mit szoktatok nézni. A belső dominál jobban, vagy az ha valakinek jó teste van ? Esetleg linkelhettek is hogy ki az aki bejön nektek ! (persze ne olyant aki filmsztár vagy fotómodell, mert egyik sem vagyok) Egy olyan képet ami úgy bejön nektek. Esetleg határt hogy mettől meddig néz ki valaki jól. Bocsi a sok dologért, csak azért érdekelne a téma hogy tudjam merre lenne jobb változni, hogy ne legyek az az ember akivel nem beszélnek pl egy buliban szívesen.

Előre is köszönöm a válaszokat !

2014. jan. 18. 18:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az utolsó eléggé általánosít.
2014. dec. 29. 15:44
 12/15 anonim ***** válasza:

Én először az arcot nézem. Abból sok mindent ki tudok deríteni.

17/L

2015. nov. 21. 06:16
 13/15 Tyta válasza:

Az agyunk kevesebb mint egy másodperc alatt eldönti, hogy valaki vonzó-e számunkra vagy sem, ezért nem létezik olyan, hogy a külső nem fontos valakinek. De mindenkinek más jön be.

Ha általánosítani kell, akkor szerintem elsősorban azoknak fontos a kockahas, stb, akik maga is nagyon sokat ad a saját külsejére (talán már túl sokat is).

Én először az összhatást nézem meg, aminél fontos, hogy az illető ápolt legyen. Aztán az arcát nézem meg, ahol szem számomra különösen vonzótényező, mivel ahogy mondják a "lélek tükre". Ha valaki jellegzetes illatú parfümöt/kölnit használ az is vonzó, mivel az illatok is hatással vannak az agyunk működésére.

De csak külső alapján még nem randiznék senkivel, legfeljebb ismerkedni vagyok hajlandó. Kell legalább egy rövid beszélgetés, hogy kicsit megismerjem a másikat.

Ilyenkor az első benyomást számomra a beszédstílus teszi, ami már árulkodik az intelligenciájáról is. Nekem fontos, hogy jól társalgó partnerre találjak a férfiban és legalább a hobbijairól lelkesen beszéljen. Ennek hiánya számomra arról árulkodik, hogy szinte semmi iránt nem érdeklődik komolyabban és bizonyára nem is kitartó, ezért valószínűleg a kapcsolataiban sem az.

A beszélgetésnél azonban fontos, hogy mindkét fél hozzon fel témákat, vagy unalmassá válhat. Ami pozitívum lehet minden ember számára az a humor, mert egy mosolytól akaratlanul is kicsit jobb kedvre derül az ember, még ha rossz napja is van.

2016. febr. 26. 18:58
 14/15 Tyta válasza:
Az előbb lemaradt, hogy "22/L".
2016. febr. 26. 18:58
 15/15 anonim válasza:

Biztos hallotad már ezt a mondást "A külső megfog, a belső megtart" ami szerintem tényleg így van. Vannak esetek ahol külsőre nem jön be valaki, de a belsője szebbé teszi az embert.

A lényeg, hogy ne hanyagold a külsöd és a belsöd, ( olvastam itt egy kommentet amivel nem értek egyett " igazából a rosszfiúkra buknak, de ezt úgyis letagadják, mert nincs önismeretük." mindenkinek meg van a saját izlése, meg ez egy durva álltalánosítás volt.)

Légy önmagad, de mindig légy nyitott, és udvarias, szórakoztató, érdeklödő, magabiztos.

2022. márc. 27. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!