Mit tegyek, ha nincs ruhám?
Figyelt kérdés
Nem adnak itthon pénzt nekem és nincsenek ruháim van kb. két gyatám és 2 polóm még pulcsim sincs.. és ezek is szakadtak ki vannak lyukadva :( most ha találkoznék valakivel milyen ciki már..azt hiszik igénytelen vagyok, hogy szerezzek magamnak ruhát? dolgozni idén nem akarok csak nyáron,mert a továbbtanulásra szeretnék koncentrálni 18/L2014. jan. 15. 20:56
1/11 anonim válasza:
Mondjuk ird meg milyen magas vagy hâgy kilo.ha egyezne a mèretünk én szivesen küldenék neked egy pàr ruha darabot!
2/11 anonim válasza:
És mint mondanak, amikor szólsz, hogy ruhára lenne szükséged? Nem tudom ilyen esetben mennyire lehet fordulni a különféle hivatalokhoz, hogy segítsenek, mert a szüleid nem törődnek ezzel.
3/11 A kérdező kommentje:
alacsony vagyok 155-160 körül és 60kg.. elég nagy mellekkel széles csípővel a derekam viszonylag vékony de van hasam..
2014. jan. 15. 21:24
4/11 anonim válasza:
1vagyok.hât én mondhatni 163 vagyok.kis mellü ès 53 kg.gondoltam van egy pâr felesleges fiatalos cucom amit mâr 2kèt gyerek utân nem igen hordanék szét kellene néznem e szekrényembe lehet h talalâlnèk valamit .nadrâg mèreted az mekkora?
5/11 anonim válasza:
mamádtól nem tudsz kérni pénzt? vagy valami más rokontól? vagy turira nincs pénzed? ott is kilehet fogni jó cuccokat főleg ha átlagos testalkatú vagy:)
6/11 anonim válasza:
én is küldenék csak nagyok lennének rád... mert 180 cm vagyok és 60 kg...
7/11 A kérdező kommentje:
felvarratni fel tudom a mamával,de senkinek nincs pénze itt a családban elég gázos minden..egymástól lopnak ilyenek. konkrétan ma kaja se volt.. persze mindenkinek jut valami luxus ...de bezzeg ruhára nem kapok pénzt nagyon örülnék bárminek..
2014. jan. 15. 21:46
8/11 A kérdező kommentje:
nadrág méretem 38-40
2014. jan. 15. 21:47
9/11 anonim válasza:
Nekem is kb egyezik a méretem veled és most sokat fogytam nemrég, van pár szép ruhám, ami már nagy rám. Ha esetleg budapesti vagy szívesen odaadom. :)
10/11 A kérdező kommentje:
Budapest mellett ! :) Szóval nagyon jó lenne!
2014. jan. 15. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!