Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Holnap állásinterjúra kell...

Holnap állásinterjúra kell mennem, de nincs ruhám SOS?

Figyelt kérdés

tudni kell, h most költöztem el a szüleimtől és még nem hoztam magammal a dolgaimat. Erre ma behívtak egy céghez, de nekem meg nincs ruhám. Van egy térd fölé érő szoknyám és hozzá egy fekete blúzom de azt olvastam h feketében ne menjünk. Ezenkívül szandálom van, azt se tanácsolják. most mit csináljak? nem tudok kitől kölcsönkérni. Rohanjak el holnap ruhát és cipőt venni vagy jó lesz ez? Egyébként csinos darabok, a szandi is magasított sarkú..

köszi!

2012. júl. 26. 22:22
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

Mehetsz feketében.

A szoknya gázosan hangzik, mert az egy dolog, hogy térd fölé ér, de leülsz, és már csak combközépig.

Testszínű harisnyát illene felvenni.

Nem tudom, mit takar a "szandál", hivatalos helyre elöl-hátul zárt cipőben illik menni.

(egy szakmabeli)

2012. júl. 26. 22:27
 2/8 anonim ***** válasza:
97%
Küldesd el otthonról a ruhád... mi úgy szoktuk, ha valami fontosat otthon hagyok, hogy anya felteszi a buszra, és ad a sofőrnek egy 500-ast hogy adja oda nekem a pályaudvaron.
2012. júl. 26. 22:28
 3/8 anonim ***** válasza:
96%

A feketével mi a gond? Ilyet még sosem hallottam, szerintem nyugodtan mehetsz abban.

Egyébként milyen munka? Azért ezt a szoknya-dolgot sem veszik mindenhol annyira komolyan, de egy harisnyát tényleg vehetnél alá, meg egy magassarkú, zárt cipő valóban jobban illene.

2012. júl. 26. 22:29
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
A buszos dolog tényleg jó . Apu is úgy szokta :D
2012. júl. 26. 22:31
 5/8 A kérdező kommentje:
akkor reggel elmegyek még előtte és veszek egy harisnyát meg egy cipőt...egy telefonos ügyfélszolgálatos pozícióra jelentkeztem.
2012. júl. 26. 22:34
 6/8 anonim ***** válasza:
95%
anya is ezt szokta :D ha itthon hagyok valamit, akkor kapom a telefont hogy várjam meg/menjek ki a buszsofőrhöz mert van nála valamim :D
2012. júl. 26. 22:34
 7/8 anonim válasza:
100%
Mozdonyvezetők is elviszik :)
2012. júl. 26. 22:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Tök mindegy miben mész. Az a lényeg, hogy ne kérj sok fizetést, és akkor mindjárt szimpatikus vagy, akkor is, ha kezeslábasban mentél be.
2012. okt. 24. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!