Holnap állásinterjúra kell mennem, de nincs ruhám SOS?
tudni kell, h most költöztem el a szüleimtől és még nem hoztam magammal a dolgaimat. Erre ma behívtak egy céghez, de nekem meg nincs ruhám. Van egy térd fölé érő szoknyám és hozzá egy fekete blúzom de azt olvastam h feketében ne menjünk. Ezenkívül szandálom van, azt se tanácsolják. most mit csináljak? nem tudok kitől kölcsönkérni. Rohanjak el holnap ruhát és cipőt venni vagy jó lesz ez? Egyébként csinos darabok, a szandi is magasított sarkú..
köszi!
Mehetsz feketében.
A szoknya gázosan hangzik, mert az egy dolog, hogy térd fölé ér, de leülsz, és már csak combközépig.
Testszínű harisnyát illene felvenni.
Nem tudom, mit takar a "szandál", hivatalos helyre elöl-hátul zárt cipőben illik menni.
(egy szakmabeli)
A feketével mi a gond? Ilyet még sosem hallottam, szerintem nyugodtan mehetsz abban.
Egyébként milyen munka? Azért ezt a szoknya-dolgot sem veszik mindenhol annyira komolyan, de egy harisnyát tényleg vehetnél alá, meg egy magassarkú, zárt cipő valóban jobban illene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!