Szerintetek gáz, hogy ha nem használt, "rossz állapotú" farmerba megyek le bringázni, edzés gyanánt? - Erre az időszakra nincs rendes bringás ruhám sajnos, csak nyári, az meg ilyenkor még nem igazán jó. - Nem néz ki h*lyén?
Edzeni varrott nadragban nem tul kenyelmes, ha nem tul jo a nyerged es komolyan gondolod az edzest, akkor szep lila veralafutasosak lesznek a golyoid ... talan igy huzvet elott nem zavaro (en kihagynam).
Betetes nadrag nelkul ugyancsak kinszenvedes lehet a tekeres vege.
Nincs mar olyan hideg ... ha egy alaoltozot veszel a nyari bringasruhad ala, az mar pont jo a mostani idoviszonyokban.
Telen montival megprobaltam snowboardos nadragban feljutni a Janoshegyre (nem fogaskerekuvel) ... vegig szemben szelem volt ... kivantam a halalt :) Orszagutira eszembe sem jutna farmerben felulni es nem bajgunarsagbol.
Amugy egy rossz allapotu farmer mennyivel melegebb, mint egy nyari kerekparos nadrag (foleg ha hosszuszaru)?
Es bar meg szerintem is korai, de a het kozepen mar talalkoztam (nem egy) rovidnadragos bringassal. Plusz ugyebar most mennek a francia es olasz versenyek. Napok ota szakado esoben tekernek es a legtobbjen nyari rovidnadrag van ... szerintem ok sem bajgunarsagbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!