Mit tennétek, ha a birtokotokban lenne egy olyan információ mely az egész emberiségre kihat, de nem tudod teljesen tudományosan bizonyítani?
Figyelt kérdés
A forrás az mindegy most, jelzem hogy e kérdés nem fake vagy átverés! Bizonyos információk birtokába kerültem, és én személyesen megdermedtem ezek hallatán. Sajnos tudom hogy sokan elmebetegnek fognak nézni.2014. jan. 12. 22:14
1/8 anonim válasza:
Már gondolkodtam ilyenen :) Pl mi lenne, ha tudnám hogyan építették a gízai piramisokat.
Szerintem én írnék belőle egy könyvet. Vagy neten indítanék egy blogot, ahova leírnám az információkat, esetleg egy erre alkalmas újságba küldeném be. Vagy mindhárom.
Viszont az is biztos, hogy nem nagyon foglalkoznának vele az emberek, mivel hála az internetnek, és a sok információt amikkel naponta bombázzák őket, biztos hogy elveszne a hasonló hírek között.
Amúgy mi az az információ?
2/8 anonim válasza:
Pl ide leírnám, úgyis névtelenül történik, senki nem tud személyesen lehülyézni, s megtudnám az emberek reakcióit. Én is kíváncsi lennék, h mi az az információ.
3/8 anonim válasza:
En nagyon kivancsi vagyok!
Megosztanad velunk?
4/8 anonim válasza:
Nem biztos, hogy új dolog vagy hogy annyira fontos. Lehet, hogy csak annak hiszed.
5/8 anonim válasza:
én sok dolgot tudok a történelemről és a politikáról, de csak közvetett bizonyítékaim vannak. elég kellemetlen érzés, amikor nem hisz nekem senki...
6/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretnem ide leirni, de koszonom szepen akik valaszoltak. Engem nagyon sokkoltak a dolgok, es akarmennyire is fura en elkezdtem felni ettol a vilagtol amiben elunk-tudom sokan nem szeretik az effele filozofiai dolgokat- de mivel mi lakjuk a Foldet, mi emberek, igenis jogunk van tudni mi folyik es mi FOG folyni a hatunk mogott ! Aki ezzel nem ert egyet, megertem. Viszont aki igen, azt megkerem inkabb uzenetet irjon, en ugy gondolom eleg bizalmas informaciok ezek, es tenleg szerintem senki nem hinne el elso hallasra -nekem is hihetetlen volt.
2014. jan. 13. 18:24
7/8 anonim válasza:
Szia engem érdekelne a történeted.Megosztanád velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!