Van egy idióta osztálytársam, akit az egész osztály utál. Mit csináljak vele?
Jézus! Az ilyet nem megverni kell. Az bűncselekmény. Mi vagy te ? Gengeszter vagy c vitaminos? Azok verekednek ész nélkül!
Gennyes kiütés = beteg. Tehet róla? Nem. Akkor mit szekálod ezért?
Jó jegyei vannak - mert tud tanulni.
Meleg - naés, zaklat titeket? Nem? Akkor meg? Tudja, milyen bunkók vagytok vele, nem fog megkörnyékezni, de még az sem, aki olvassa és heteró.
Beszól mindenkinek? - Ennek sok oka lehet. Beszéltetek erről vele, miért csinálja? Beszéltetek erről a tanárnak, hogy ki lett közösítve ez a srác, mert szerintetek meleg?
Nyomi? Tehát testi fogyatékos? Arról meg hogy tehet?
Engem is cikiztek a srácok, mert 1 évig nem tudtam ráállni a lábamra, mert megsérültem és elfertőződött, mire korházba értünk. 1 évig folyt belőle a genny és minden nap antibakteriálisan kellett kimosni a nyilt sebet. Fél évig.
Mindenki nyominak hívott. Meg is lepődtek, amikor kötélmászásnál felfüggetszkedtem 5x egymás után a kötélre - tekintve, hogy a lábamat nem tudtam használni.
Egyik srác meg is próbált ütni. Jó 10 lépést repült hátra, a visszakézből kapott maflás miatt.
Szóval nyomi?
Én is nyomi voltam.
Mégsem voltam akkora genny, mint az az osztálytárs, aki cikizett emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!