Otthon lévő nők mit csináltok egész nap?
Én itthon vagyok már egy ideje, de ritkán unatkozom, igaz, nem is szeretek a fenekemen ülni, mindíg találok valami elfoglaltságot.Ott a házimunka.Főzök, mosok, vasalok, takarítok, napi bevásárlás.Egyébként kreatív vagyok és mindig eszembe jut valami bizbasz, amivel el lehet vacakolni.Most illatos asztali díszeket készítek.Máskor festek, varrok, sokat olvasok.Elmegyek könyvtárba, ügyet intézek.Van egy öreg néni, akihez eljárok időnként társalkodni, bevásárlok neki is, ha néha kér rá.
Még azt mondja néhány "okos", hogy akinek nincs munkája ráér.Na, átadnám neki a háztartást, hogy lássa, mi a munka.Meg még amit azon kívül csinálok, itthon vagyok, de néha már azt sem tudom, hol áll a fejem.
4
Szerintem ez az egész emberfüggő. Van aki egész nap lefoglalja magát értelmes dolgokkal, míg van aki csak döglik. Én mindig azt mondom hogy aki keres munkát otthon az talál. ( mindig van mit csinálni) Viszont a háztartásos dologra csak annyit mondanék hogy én is ellátom sok nő társammal együtt a háztartást munka mellett is. Ugyanúgy főzök mosok takarítok, napi 8-10 óra munka után is. megkell csinálnom ha enni akarunk, kikell takarítanom ha nem akarok putriban élni.Csak nekem kevesebb időm van rá mint annak aki otthon. Én mondjuk nem szeretnék otthon lenni állandóan, nem nekem való, csak agyalnék egész nap és nem tenne jót a kapcsolatunknak. De pl mikor a férjem otthon van télen ő nagyon hasznosan tölti az idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!