Otthon lévő nők mit csináltok egész nap?
9
Én is így vagyok mint te, szerencsére dolgozom és nem vagyok lestrapált. És mindig minden megvan aminek kell. Én nem szeretnék egész nap otthon lenni, nekem nem tenne jót. Egy idő után így is besokallok a házimunkától,( mármint nem úgy hogy túl sok van és nem bírok vele, hanem beleunok) hát még ha egész nap csak azt csinálnám.
Kedves kérdező!
Szerintem ha ennyire unod magad akkor keress valami 4 órás munkát. Akkor lesznek ismerőseid, esetleg barátaid, akikkel beülhetsz valahová, lesz mondandód. Azt látom hogy nagyon beszűkült körülötted a világ. És aki nem olyan feltalálós típus annak ez sokat árthat.Az lenne a lényeg hogy ne a napi takarítás, főzés mosás határozza meg a napodat. Írták mások is hogy otthon vannak de jól feltalálják magukat, ezek a rutin feladatok mellett ezer mást csinálnak. Ők olyan típusúak, te valószínű nem. Ezért lenne jó akár egy 4 órás munka is.Pl akkor az egész délelőttöd elmenne vele a délután meg elintéznéd a szokásos dolgokat.És ez a ki sem lépek a házból már nagy figyelmeztetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!