Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti meghalnátok a férjetekért?

Ti meghalnátok a férjetekért?

Figyelt kérdés
vajna tímea ezt nyilatkozta. Ezt ti elhiszitekneki?én nem.van egy másfél éves kisfiam,érte meghalnék. De egy férfiért se halnék meg,akármilyen szerelmes vagyok.
2014. jan. 12. 21:30
1 2
 1/11 anonim válasza:
38%
Én sem. Szeretem meg minden, de nem (és szerintem ő sem értem) de attól még szeretjük egymást. De azért egy házasság nem vérszerinti kötelék... Az édesanyámért, a testvéremért és a gyermekeimért viszont igen, bármikor....
2014. jan. 12. 21:34
 2/11 anonim válasza:
38%
Csak a gyerekeimért halnék meg de értük gondolkodás nélkül.
2014. jan. 12. 21:37
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

En igen. A lanyomert is barmikor. Nekem ok a mindeneim es ertuk az eletemet is adnam akar. Nem lenne kerdes szamomra. Semmivel nem erzem kevesebbnek a ferjemet mint a tesveremet vagy a szuleimet.

Le lehet erte pontozni nyugodtan. :-)

2014. jan. 12. 21:39
 4/11 anonim ***** válasza:
egyetértek az utolsóval! :)
2014. jan. 12. 21:46
 5/11 A kérdező kommentje:
3-as!ha mondjuk te meghalnál a férjedért,ő nagy valószínűséggel pár év múlva boldogan élne egy új nővel a te gyermekeddel édeshármasba.komolyan mondjuk ha az egész tüdődet kéne adni hogy éljen a férjed,ami a te halálod jelentené,belemennél,hogy sohasem láthatod ölelheted meg a gyermeked többé?
2014. jan. 12. 21:49
 6/11 anonim ***** válasza:
82%

Ha olyat adhatok magambol es tudom h nem lesz semmi baja igen odaadnam. Mert ismerem annyira h jo helyen lesz a lanyom az apukaja mellett. Iszonyu nehez lenne lehet a szivem hamarabb megszakadna de megtennem. Ilyenre mondjuk sor nem kerulhet uyge ami peldat felhoztal de attol fuggetlenul nem azert mentem hozza h gyerek legyen aztan el van felejtve mint irta is vki h a testvereert igen a gyerekert is anyukaert is de a ferjeert nem. Akkor o nem szamit semmit csak arra volt jo h na ott a gyerkoc es kesz. Az meg h par ev mulva massal elne utana boldogan nekem mar mindegy lenne. Akkor nem erre gondolnek szerintem h mi lenne vajon kivel jonne ossze.

Ha a gyerekedert halsz meg nem ugyanez ez lehet? Tegyuk fel akkor h meg nagyon kicsi mikor meg kell erte halnod, ferjed osszejon egy masik novel es mivel rad mar nem emlekszik azt a not hivja majd anyucinak. Akkor is meghalnal erte? Ugye h meg! Nalam ugyanez a ferjemmel is. Mert imadom es szeretem. Feltetelek nelkul. Nem a MERT es AZERT miatt. Hanem szeretem minden jelzo nelkul. Nalam ez a termeszetes. :-)

2014. jan. 12. 21:58
 7/11 *Nekomimi* ***** válasza:
73%

Ha lenne férjem/élettársam és maximálisan egymásnak/egymásért élnénk, akkor persze, hogy meghalnék érte. Az pedig nem érdekel, hogy a halálom után újra megnősülne, az is lehet, hogy annyira nem bírná elviselni az életet nélkülem, hogy inkább öngyilkos lenne, de akkor már inkább legyen újra boldog és nősüljön újra. :)

A másik, nem tudom ki az a Vajna Timea, gondolom annak az öregnek az új felesége... Na, ezt mondjuk nem tudom, nem vagyok Timea, de erre a választ akkor tudhatnám meg, ha az öreg egyik napról a másikra elvesztené az összes vagyonát...

2014. jan. 12. 22:10
 8/11 anonim ***** válasza:
79%
Én elhiszem neki. Értelmszerűen nem vágnék eret, ha elhagyna a férjem, de ha egy nap arra mennék haza, hogy lángokban áll a lakásunk, én bizony bemennék és megpróbálnám kimenteni a férjemet, de még a kutyát is. Érdekes kapcsolatban élhetsz, ha adott helyzetben te végignéznéd a férjed haláltusáját anélkül, hogy segíteni próbálnál, mert akkor neked is bajod eshet.
2014. jan. 12. 22:29
 9/11 anonim ***** válasza:
71%

Ugy latszik hiaba a kerdesre valaszoltunk a megkeseredett hazasoknak nem tetszik h szereted a ferjedet :-). Irigyseg?

Miert baj az ha tehetnem mindent megtennek azert h ne legyen baja? Nem errol szol? Vagy en maradtam le vmirol? Az utolso valaszolonak is teljesen igaza van. Reszemrol.

Na lehet ezt is nyugodtan lehuzni irigykedok. :-)

2014. jan. 13. 08:10
 10/11 A kérdező kommentje:
úristen nem kell kiforgatni és olyat hogy gondolhat valaki,hogy végignézném a férjem halálát ha bent égne a házban!az gyilkosság!jézusom. Szeretem a férjem és nem vagyok irigy arra aki azt vallja meghalna a férjéért:)csak egyet tudok,egy feltétel nélküli szeretet van és az a szülő-gyermek kapcsolat. Köszönöm a válaszokat.
2014. jan. 15. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!