Mi értelme tanulni és élni, erőn felül hozni egy szintet, ha nincs lehetőség alkalmazni azt amit tanultál?
Küzdj és próbálj meg elhelyezkedni benne!
Összes céget spammeld végig az önéletrajzoddal 2 hetente, ahol szóba jöhetnél.
ne feltétlenül kezd olyan munka után kutatni, amilyen végzettséged van, mást is kereshez
és nem érdemes megunni az életet emiatt, mikor olyan sok szép és jó van a világon gyönyörködhetnél benne.
pl gyönyörű tájak,állatok nagyon nagy pontossággal működik az űregyetem is
ha unatkozol mert nincs munkád, ne legyél otthon, hanem menj el kirándulni, vagy biciklizni és meglátod jobb kedvre derít
otthon ülni/feküdni/dolgozni elég unalmas :)
# 2
Nem, de nem kell a hülyeséghez ragaszkodni.
Vannak dolgok, amiknél be kelllátni hogy jó hobbinak, de a megélhetéshez kevés. (ezzel a mondattal töröm össze most több ezer 15 éves rockzenész fiatal garázsbanda-tag álmát)
Másrészt, nem szabad feladni ha az ember igazán akar valamit. És alázatosan kell hozzáállni. Ha először csak "segéd" lehetsz a szakmádban, vállald be azt is, tapasztalatot úgyis szerzel. Én speciel konyhasegédként dolgoztam fél évet, aztán reggelis szakácsként, majd csak utána szakácsként. Viszont így egyrészt alaposabb tudást szereztem, másrészt mindenhova a saját tudásom miatt kerültem be, és sehova se azért, mert ismertem volna valakit. Ma pedig, lényegében alig lenne szükségem egy hétre, hogy munkát találjak...Nekem megérte az a háromnegyed év, amit csak "segédként" dolgoztam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!