Odajön a köcsög cigány, vagy néha csöves és elkezdi mondani, hogy neki milyen rossz és, hogy így meg úgy járt, de egyszer sem mondja, hogy pénz vagy bármi kéne neki. Képesek 10-15 percig is pofázni. Ez mire jó? Mi értelme?
Az hogy első menetben próbál meghatni, a süketelésével eredményt elérni, legalább odáig eljutni, hogy kellemetlennek tartsd és adj neki valamit. Aztán az is lehet, hogy ismerkedni akar, be akar férkőzni a bizalmadba, majd ezt követően lenyúlni, amit tud. És ha meg többen vannak, akkor amíg az egyik dumál, a másik észrevétlenül elcsenhet valamit.
Ezzel az ismerkedő, bizalmaskodó bratyizással én is többször találkoztam. Bár engem nem lehet behülyíteni, mert egyből lerázom, ha van ilyen, de több embert ismerek, aki aztán egy idő után felvitte a lakására az ilyen szegény ismerkedőt, megetette-megitatta. Aztán elkezdett visszajárni az illető, segített is, amiben éppen kellett, majd egyszer csak kifosztotta a jótevőjét.
Nekem csak az a fura, hogy nem odajön és elmondja, hogy jajj ez a bajom kérlek adj egy kis pénzt, hanem pofázik 10 perce, de még csak annyit se mond, hogy adj egy kis aprót.
Semmit, csak nyögi a baját gondját!
De jó lett volna egy kigyúrt ellenőr.
Amúgy nem raboltak ki? 2 barátomat így zsebelték ki. Egy dumál, és ki tudja a franc, hogy hány meg kb. kipakolta ez egész táskáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!