Milyen olyan szórakoztatóelektronikai vagy egyéb gépet tudtok, mondani, aminek semmi értelme, vagy igen bénára sikeredett?
AVGN -> Angry Video Game Nerd -> Ő a rossz pc játékos FreddyD ihletője. Volt pár ultra gagyi nintendo-s kütyü amit kipróbált :D
Az én személyes kedvencem a hangfelismerő-rendszeres "füles" volt :D
Bár nem teljesen ide tartozik, de én mégis ide sorolnám, mikor a felhasználók olyan dolgot vesznek, amit nem használnak ki.
Pl laptopot otthoni használatra, holott sokkal kényelmesebb lenne, meg néha olcsóbb is egy hasonló kategóriás asztali gép, ami se több helyet nem foglal, se nem fogyaszt jelentősen többet.
Vagy másik halálom a netbook mánia volt, mikor mindenki örül neki, de teljesítménye nagyjából egy 10+ éves pc szintjét hozza.
De ugyanígy bejött a tablet mánia is, és rengeteg kérdés volt hogy "nagyon tetszik ez a tablet, fogok venni, mire is lehet használni?". Vagy mikor megveszik az emberek a jó drága tabletet, mert hű de király, aztán meg plusz pénzért vesznek hozzá billentyűzetet, meg háttámaszt mert amúgy csak a falnak támasztva tudsz rajta filmezni.
Vagy újabb példa, mikor ismerős keménykedik hogy 1,5m átmérőjű hiperszuper 3D tv van neki...aztán felmásolja rá a filmeket a régi P4-eséről, amik nagyjából youtube 360p szintnek felelnek meg...
Tehát egy alapvetően használható dolog is lehet a user számára felesleges, vagy épp fordítva a felesleges kütyüre is be tudjuk magyarázni hogy mennyire kell.
A villanyírógép.
Ez egy olyan szerkezet, amely villákat nyír. No de minek a villákat nyírni, kérdem én ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!