Ha vagyok kb 55 kg van rá bármi féle lehetőség hogy megverjek egy kigyurt g*cit? 14/f
Figyelt kérdés
2013. nov. 14. 22:00
2/23 anonim válasza:
Mért ne lenne rá esély hogy megverje?
3/23 anonim válasza:
Hát.. ha alszik, vagy nagyon részeg, akkor talán. Esetleg megpróbálhatod sunyiból szembefújni gázspray-vel, amíg a szemét törölgeti, tökön rúgod jó erősen, ettől valószínűleg földre kerül, ezután megrugdoshatod párszor. Viszont utána nagyon gyorsan fuss el minél messzebbre. :D
4/23 anonim válasza:
egy fekete laci féle embert megverne egy 55kg os ember?
kedves kérdező!
ne áltasd magad.
szerintem a képtelenségnek is van határa. a magad érdekében, inkább csinálj valami hasznosat, amivel előrébb jutsz majd később az életben.
5/23 anonim válasza:
Ez egy elég érdekes kérdés számomra. Tudod miért? Mert a kérdésből az jön le, hogy félsz tőle de nagyon ideges is vagy rá. Ha tudsz verekedni, akkor természetesen van rá esély. Ha nincs mögötted 1 évnyi küzdősport tapasztalat akkor inkább próbáld meg szóban elintézni! Tudod mindig mosolygok mikor a korodbeli srácok becsicskulásnak tartják a visszalépést. Ez nem igy van. Egy idő után rá jössz hogy nem vezet semmire a verekedés. Járj el küzdősportra, megtanulod megvédeni saját magad, kiadod a dühöd és ráadásul megtanít türelmesnek, magabiztosnak és jó embernek lenni. Önvédelemre ajánlom a Krav-Maga -át. Nagyon jó kis dolgok vannak benne. Nézz róla videót. Csak mindig legyél motivált, ne csak hirtelen felindulásból akarj járni edzésre mert ha azt teszed akkor nem fogsz eljárni :) Remélem azért segítettem. Pacsi
6/23 anonim válasza:
Te üss előszőr, amekkorát csak tudsz, fejre, és csináld is ezt addig amíg a földre nem kerül. Ha fel akarna állni, akkor nyugodtan rugdosd is meg a földön.
Ha az első ütés után hamar észhez tér, és megtöri a lendületed, máris beszptad az egészet.
U.I: Tökönrúgni ér, ha kigyúrt gci az ellenfél.
7/23 A kérdező kommentje:
én arra gondoltam hogy villáskulccsal ráb*szok egyet a fejére . de ha nemsikerül durván besz*pom.
2013. nov. 15. 09:07
8/23 anonim válasza:
A tökönrúgástól még egy izomkolosszus is összecsuklik.
Bár én azt mondom, a konfliktuskezelésnek nem a legcivilizáltabb módja, ha egymásnak estek.
9/23 anonim válasza:
Nekem volt egy súlyemelő osztálytársam aki b @ sz o g a t o t t, egy konfliktus alkalmával figyelmeztettem hogy most tökön rúgom ha nem száll le rólam, tökön is rúgtam tiszta erőből, onnantól kezdve nem volt semmi gondunk egymással. Érdemes kipróbálni.
10/23 anonim válasza:
Küzdősport nélkül nem mész sokra. Bruce Lee sem volt egy kigyúrt állat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!