Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha már a...

Mit csináljak, ha már a suliban egy idő után úgy kell f*nganom, hogy fáj a hasam?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, nem eregethetek csak úgy galambokat társaságban. Vc-n nem mindig jön, meg sokszor van az, hogy ha ketten vagyunk bent összesen, akkor nem "merem", mert zavarban érezném magam, ha utána meglátja a másik, hogy ki vagyok.... Pisilni pisilek, de a nagy dolgomat mindig tartogatom otthonra. Ha hazaérek, és egyedül vagyok, és elengedem magam, utána már sokkal jobb, de akkor viszont elég sokat szellentek... 16/L
2014. jan. 6. 15:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt mondják inkább az jöjjön ki mint a mentő,de komolyra fordítva a szót biztos kellemetlen lehet hogy sűrűbben kell szellentened mint az átlag,lehet fel vagy fázva.
2014. jan. 6. 16:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Mindenképpen egészségtelen benn tartani a bélgázokat - pláne ha hasfájást is okoz. A WC arra való, hogy ott mindeféle illedelmeskedés nélkül is el lehessen ereszteni a pisit, kakit, pukit. Nem szabad ennyire szégyellősnek lenni, mert az egészséged rovására megy.

Amúgy esetleg ki kellene tapasztalni, hogy milyen dolgoktól leszel ennyire szeles, és azokat csak hétvégén enni.

Illetve reggel fél órával korábban kellene kelni, és egy nagy bögre meleg tea, vagy kakaó után, egy jól átmozgató, hajlongós, haspréses reggeli tornát kellene tartani. Utána még otthon biztosan kijön a szél nagyja...

2014. jan. 7. 12:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Menj órán wc-re, akkor szinte senki sincs bent.
2014. szept. 24. 05:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!