Aki 30 éves korára nem ér el valamit, az már sosem fog?
"...de van aki 30-40 évesen vág bele valamibe és felépít egy teljesen új életet."
Na ez az, az ilyen élő példák teszik teljesen érthetetlenné a politikus ezen kijelentését, nem?
"Meg ez a politikus mondta dolog is olyan, hogy Magyarországon a politikus bármit mondhat, mondhatja hogy hülye vagy, mondhatja hogy mind a 10 millióan azok vagytok, mondhatja hogy ha nem tetszik el lehet menni, mert úgy sem lesz retorziója, ő vígan megél az adófizetők pénzén."
Tényleg ennyire birka nép lennénk? Más népek jobban lázadoznak?
Én pont 30 éves vagyok.Hosszú évek óta van párom aki már a férjem.26 éves korom óta van saját házam önerőből és autóm.Vállalkozóként dolgozom 2 éve, folyamanemtosan nő a bevételünk.Nemsokára gyereket is szeretnénk.
Nem csoda kell hanem életcél.Ha van cél akkor lehet haladni előre.Hozzátenném szülői segítség nélkül is lehet boldogulni az életben.Nem vagyunk milliomosok, de jól élünk.30 évesen szerintem már illik valahol tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!