Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki 30 éves korára nem ér el...

Aki 30 éves korára nem ér el valamit, az már sosem fog?

Figyelt kérdés
Valahol mondták. Gondolom, elsősorban az anyagi javakra értették, hogy ennyi idős korára legyen saját háza, családja az embernek. De kérdés: ez tényleg igaz volna, vagy hülyeség?

2014. jan. 5. 12:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"...de van aki 30-40 évesen vág bele valamibe és felépít egy teljesen új életet."

Na ez az, az ilyen élő példák teszik teljesen érthetetlenné a politikus ezen kijelentését, nem?

2014. jan. 5. 13:07
 12/14 A kérdező kommentje:

"Meg ez a politikus mondta dolog is olyan, hogy Magyarországon a politikus bármit mondhat, mondhatja hogy hülye vagy, mondhatja hogy mind a 10 millióan azok vagytok, mondhatja hogy ha nem tetszik el lehet menni, mert úgy sem lesz retorziója, ő vígan megél az adófizetők pénzén."

Tényleg ennyire birka nép lennénk? Más népek jobban lázadoznak?

2014. jan. 5. 13:08
 13/14 A kérdező kommentje:
Amúgy az is gondolom - de javítsatok ki, ha tévedek - hogy Magyarországon egyvalamiből nagy hiány van: megtanítani az embereknek azt, hogy 30 felett is van élet, van pálya újrakezdés. Én úgy látom, hogy sokan, ha megrekednek egy adott élethelyzetben, nem mernek továbblépni, változtatni. Lehet, ez máshol is így van, nem tudom, mert más országban még nem éltem..esetleg ha valaki közületek élt már máshol is, és van összehasonlítási alapja, szívesen meghallgatnám.
2014. jan. 5. 13:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Én pont 30 éves vagyok.Hosszú évek óta van párom aki már a férjem.26 éves korom óta van saját házam önerőből és autóm.Vállalkozóként dolgozom 2 éve, folyamanemtosan nő a bevételünk.Nemsokára gyereket is szeretnénk.

Nem csoda kell hanem életcél.Ha van cél akkor lehet haladni előre.Hozzátenném szülői segítség nélkül is lehet boldogulni az életben.Nem vagyunk milliomosok, de jól élünk.30 évesen szerintem már illik valahol tartani.

2018. ápr. 10. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!