A haverom sosem nem akar enni iskolai szünetekben, fontosabb neki a tanulás, meg minden ezzel kapcsolatos dolog. Aggódok miatta, mivel 49 kg 18 éves korára meg kb.172 cm. Hogy vehetem rá, hogy hízzon meg? És ne csak a tanulás járjon a fejében?
Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 23:27
1/11 anonim válasza:
gyó
mondjuk nem hinném hogy az iskolai táplálkozásán múlik a testsúlya
2/11 A kérdező kommentje:
De otthon sem eszik egyáltalán...max. 1 csokit... meg egésznap alszik : S
2010. márc. 23. 23:40
3/11 A kérdező kommentje:
Jah meg gépnél ül : /
2010. márc. 23. 23:41
4/11 anonim válasza:
Nem tudom az ilyen emberek, h a fenébe tudnak tanulni???? Én rengeteget tanultam, de ha nem volt normális kaja a gyomromban egy szó se ragadt meg és még ingerült is voltam! Mond neki, h ezzel csak a szervezetét teszi tönkre és, h egy idő után már tanulni se fog tudni ráadásul ha csaj akkor tuti lesznek hormon problémái, mert egy csokitól naponta nem fejlődik az ember, de az nem lehet inkább, h anorexiás???????, mert ha igen akkor sürgősen orvosi kezelés ajánlott neki!
5/11 A kérdező kommentje:
köszi a kommentet!: D
tényleg hasznos :P
am nem csaj...
és várom továbbra is a tanácsokat! : D
2010. márc. 25. 01:38
6/11 anonim válasza:
Újra a második válaszoló vagyok! Fiú is lehet anorexiás, de én a helyedben rávenném arra, h menjen el az orvoshoz és egy teljes vérképet csináljanak, mert az is lehet, h valami probléma van mögötte tehát mindenképpen orvos! A szervezet nem sokáig tolerálja ha naponta csak egy kis csokit eszik ráadásul a férfiak még többet esznek, mint a csajok az én öcsém pl állandóan zabál nem kövér sőt sovány, de mégis szüksége van annyi ételre!
7/11 A kérdező kommentje:
mondtam neki, de hiába : S
nemérdekli őt : /
2010. márc. 26. 01:31
8/11 anonim válasza:
ha már csoki, legyen akkor sok csoki. :D suli előtt vegyél belőle egy halommal, majd kínáld meg a barátodat. Ezután lassan jöhet a keksz, nápolyi, péksütik, majd végezetül már nem fogja kibírni kaja nélkül :D cselesen kell rávenni a kajálásra XD
9/11 A kérdező kommentje:
hát nemhinném... de lehetséges xD
továbbra is várom a tanácsokat : D
2010. márc. 31. 16:35
10/11 anonim válasza:
a válasz az h nem feltétlen ennivaló hiányról van szó lehet h csak danabolt kéne fogyasztanni ami patikákban sűrűn előfordulo anyag és szerintem homosexuális is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!