Aki 30 éves korára nem ér el valamit, az már sosem fog?
Hát remélem, hogy nem így van!
Elég elkeserítő lenne, mert én már 28 éves vagyok, és sehol sem tartok még... :(
Sokan vannak így, akiknek ennyi idősen még kilátásban sincs sem a karrier, sem a saját család...és nem kell ehhez lúzernek lenni.
Na pontosan ez az! Egy csomó tehetséges, ügyes embernek nincs munkája, nemhogy egy lakás törlesztőrészleteit nem tudja fizetni, de örül, ha rezsire meg kajára elég, amit feketézésből összeszed.
Úgyhogy ez a mondat, amit ez a politikus mondott (nem tudom már, melyik mondta) nagyon durva és felháborító, nem?
Habár már azt is megkaptuk, hogy ha nem tetszik, el lehet innen menni..megint teljesen mindegy, hogy kinek a szájából jött ez a mondat, de ez is durva. Közben meg fel vannak háborodva, hogy sok fiatal akár már középiskola után lelécel az országból.
Nincs ebben egy kis ellentmondás?
Hát, én ahogy elnézem, kb 25 leszek mire egyetemen végzek, és ha szakmámhoz illő munkát találnék, abból tuti nem gazdagodok meg 5 év alatt, bár azért alap szinten el tudnám magam tartani.
Olyan szempontból lehet benne valami, hogy az emberek fiatalabb korban fogékonyabbak a tanulásra, új dolgokra, de van aki 30-40 évesen vág bele valamibe és felépít egy teljesen új életet. Szép dolog ez hogy saját ház, család, csakhogy nem mindenkinek tudnak besegíteni a szülei, ha valaki mondjuk 20 évesen el kell menjen minimálbérből dolgozni, és albérletben lakni, akkor az az életben nem fog milliókat megtakarítani saját lakásra.
Meg ez a politikus mondta dolog is olyan, hogy Magyarországon a politikus bármit mondhat, mondhatja hogy hülye vagy, mondhatja hogy mind a 10 millióan azok vagytok, mondhatja hogy ha nem tetszik el lehet menni, mert úgy sem lesz retorziója, ő vígan megél az adófizetők pénzén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!