Mondjuk a zebránál állunk és szemezzünk. Aztan mikor elmegy melletted rád mosolyog.. Ilyenkor miért nem szólítják le a lányokat?
u.i: bocsi ha nem jó kategóriába írtam:$
2014. jan. 3. 17:58
1/9 anonim válasza:
Én nem vagyok elég bátor, hiába nevetgélek arra aki tetszik.
21/F
2014. jan. 3. 18:05
2/9 A kérdező kommentje:
de mitől félsz ?
2014. jan. 3. 18:09
3/9 anonim válasza:
Gondolom, hogy tolakodós perverznek nézzük. Az emberek nem túl nyitottak; nagy általánosságban nem is állnak le az Utcán egy Idegennel. De tudod, mit? Szólítsd le te, legközelebb. A lányoktól kevésbé félnek.
2014. jan. 3. 18:20
4/9 A kérdező kommentje:
lemernèm szólítani.. de jobban szerettem ha a fèrfi kezdeményezz..
2014. jan. 3. 18:22
5/9 anonim válasza:
Nagyon kevés olyan ember van manapság, aki szóba áll egy idegennel az utcán, rengetegen válaszra se méltatnák az embert, még csak rá sem néznének, vagy ha igen, akkor is úgy néznének rá, mint valami hülyére és ha szólnának hozzá, akkor sem lennének vele kedvesek, hogy így fejezzem ki magam. Szóval ne lepődj meg, hogy nem szólít le senki, meg aztán egy mosolytól még ne várj semmit, nem jelent sokat.
2014. jan. 3. 18:31
6/9 anonim válasza:
Az utcán nem szólítanék le egy idegen nőt sem, beláthatatlan, hogyan reagálnának.
De téged most leszólítalak, csak hogy érezd a törődést.
2014. jan. 3. 19:07
7/9 anonim válasza:
A te lemernéd szólítani, akkor már rég leszólítottad volna, és nem kifogások mögé rejtőznél.
Miértre a kérdés?
Ha mindenkit leszólítanék a zebránál, akkor sose jutnék el oda ahova indultam. Abból pedig nem lehet megélni.
Ad2, volt már hogy leszólítottam valakit, nem is 1x. 90%uk közölte hogy foglalt... 10%ért én nem dolgozom.
2014. jan. 3. 19:20
8/9 anonim válasza:
1. Túl szép vagy. A férfiak (legalábbis nagy részünk) nem hiszi el, hogy lehet esélye egy szép lánynál, így nem is próbálkozik, annak ellenére, hogy a szemezéssel biztatod.
2. Nem tudja értelmezni a jeleket, amiket feléje küldesz.
3. Félős, visszahúzódó.
Vagy mindez együtt.
2014. jan. 3. 23:33
9/9 anonim válasza:
Rossz tapasztalat. Nem szívesen szólítgatok le lányokat az utcán, miután 1 flegma pcsa elküldött az anyámba, amiért bemutatkoztam, és megkérdeztem a nevét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!