Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak, akik félnek a magányos...

Vannak, akik félnek a magányos, visszahúzódó, csendes emberektől?

Figyelt kérdés

Mert néha kicsit úgy érzem, mintha egyesek félnének tőlem titokban, vagy ilyesmi, legalábbis eléggé elfordulnak tőlem néhányan, buszon se szívesen ülnek mellém. Meg nem is beszélgetnek velem az emberek.

Visszahúzódó vagyok, ezenkívül elég ronda az arcom, de ennek ellenére félnie senkinek nem kéne tőlem.

2013. szept. 17. 21:50
 1/2 anonim válasza:
81%
nem hiszem, hogy lennenek. szerintem az lehet az oka, hogy mivel nem olyan beszelgetos tipusnak nezel ki nem gondoljak hogy a partneruk lennel ebbol a szempomtbol. en szemely szerint jobban kedvelem, akik inkabb visszahuzodoak. mikor megismerem oket, a bizalmasomma es a bizalmasava valok, szerintem ugy lehet a legjobban elbeszelgetni, hulyeskedni akar ha tenyleg ugy megnyilik.. meg en alapbol szeretem ha "megmaszhatom azt a falat" amit maga kore huzott az a szemely. lehet nem vagyok szazas.. de na:D egyebkent en egyaltalan nemvagyok visszahuzodo, konnyen szoba elegyedek barkivel
2013. szept. 17. 21:58
 2/2 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem csak akkor ha morcos kinezeted van hozza.
2014. jan. 8. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!