Csendes, visszahúzódó vagyok, változzak meg?
Figyelt kérdés
Elég csendes vagyok.Ami idáig nem zavart,de elég sokan szokták mondani ..és már elég zavaró.Amúgy azokkal (legjobb barátnõm,anyukám,mamám,rokonok),akiknek megtudok nyílni igazán(de nem mindenkinek a rokoni körbõl sem) ,tök jól eldumálok meg minden,de mással...az idegenekrõl meg ne is beszéljünk.Egyszerûen olyan szinten zavarban vagyok ..Megakarok változni,de nem megy.
14/L
2013. szept. 9. 21:00
1/5 anonim válasza:
Én is igy vagyok, és nem tudom leküzdeni. (17L)
2/5 anonim válasza:
Én is ilyen voltam, kicsit még most is:) Én egyszer összeszedtem magam és leszólítottam egy lányt a vonaton és egész jól elbeszélgettünk, utána ezt még egyszer-kétszer megcsináltam és azóta már csak kicsit izgulok ha új emberekkel beszélek:) Gondolj arra, hogy a többiek is ugyanolyan emberek mint te, semmivel sem érdekesebbek nálad, sőt gyakran sokkal unalmasabbak:)
20/F
4/5 anonim válasza:
Fel a fejjel, semmi rossz nem tart örökké :)
5/5 anonim válasza:
teljesen ugyan ilyen vagyok csak fiú , már nekem is kezd oldódni ez dolog ismerkedj olyanokkal akikkel meg találod a közös hangot, aztán mindenkivel menni fog a beszélgetés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!