Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért félnek tőlünk a pasik?

Miért félnek tőlünk a pasik?

Figyelt kérdés

Találtam egy érdekes történetet, ami szerintem sok lánnyal, megtörtént, nekem is vannak személyes sztorijaim erről.

Itt a történet: " Van egy fiú, aki fél éve belém van esve. Ő neki rengetek barátnője volt már tinédzser kora ellenére, azok közt a legtöbb elméletileg, csak szexuális kapcsolat volt, és ahogy láttam, nem túl félénk ahhoz, hogy kezdeményezzen a kiszemeltjével. Nos belém lassan már több ideje "szerelmes", mint amennyi ideig általában tart egy kapcsolata. Állandóan, zavarba jön tőlem, szemmel tart, elmerül a szemeimben, és egyszerűen nem mer odajönni hozzám egy jót beszélgetni. Pedig én egy társasági lény vagyok, és nagyon szívesen beszélgetnék vele is, de ha már rá mosolygok, hihetetlenűl elpirul, és zavarba jön. Amikor valamit oda kell adnia nekem, látom, hogy kissé remeg a keze is, és akkor sose mer a szemembe nézni. Sosem értettem miért fél tőlem, vagy miért nem meri nyíltan közvetíteni érzelmeit, mint ahogy a többi lánynál. "

Nekem majdnem hasonló a történetem, de engem is érdekelne, miért délnek tőlünk?

Előre is köszönöm a válaszokat! : )

Kort és nemet légyszíves. :)

2013. nov. 15. 21:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem tőletek félnek, hanem az elutasítástól. Egyébként nyugodtan kezdeményezhetne a csaj is, ha látja h a fiú fél. Nem olyan könnyű az ám.
2013. nov. 15. 21:28
 2/10 A kérdező kommentje:

Igen ebben igazad van ^^ köszönöm a válaszodat. Egyébként én még, arra gondoltam, ha kezdeményez is a lány akkor valahogy úgy kéne, hogy a fiúnak is maradjon valami, mert azt mondták nekünk még annoa felvilágosÍtó órán :P és ezt a fiúk alá is támasztották nekünk, hogy azokat a nőket akarják, akikért meg kell küzdeni. : ) Ettől függetlenűl, még persze nem mindenki mer kezdeményezni.: )

De amúgy én esetemben, a fiú nem tudja, hogy én tudom, hogy ő belém van esve.

2013. nov. 15. 21:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Ma rám írt egy csaj facebookon azelőtt soha nem beszéltem vele még csak nem is ismertem ahogy Ő sem engem. Nagy nehezen kibökte hogy tetszem neki, aztán elkezdtünk beszélgetni az Ő gyenge szellemi szintjén ami kb egy 10 éves gyermek szintjének felelt meg. Kiderült, hogy 19 éves és a képei alapján atom jól nézhet ki, viszont azt hittem, hogy csak valami kamu fake facebook profil és csak valami szórakozik. Aztán küldött magáról egy képet amin félpucér és csak a karjával meg a kezével takarja ki melleit. Most ehhez mit szólnál a helyemben? Nem az, hogy nem mertem kezdeményezni viszont ledöbbentem. Te küldenél ilyen képet egy vadidegennek? Töröltem és tiltottam mert kettőnk közt egy mély és sötét szellemi szakadék volt. Biztos van olyan aki nem mer kezdeményezni de ehhez mit szólsz? Nem arról van szó, hogy nem dugtam volna meg csak nekem meg szerintem minden egészséges embernek van egy alapvető erkölcsi normája, hogy talán hogy úgy mondjam ,,megveti'' azt aki így viselkedik még ha atom fullos csajról van szó akkor is.
2013. nov. 15. 21:55
 4/10 TheHologram ***** válasza:
Én is valahogy így vagyok ezzel a dologgal. Én sem a kezdeményezéstől félek,vagy a lányoktól,hanem nyilván az elutasítástól. Várni szoktam,hogy biztosabb legyek a dologban,hogy érezzem,hogy tényleg nem fogok még egyszer pofára esni. Ott szokott a baj lenni,hogy túl sokáig várok,ez az én hibám,de egyszer csak összejön... 18/F
2013. nov. 15. 21:55
 5/10 anonim ***** válasza:
amikor pár levél váltás után bugyi nélküli képet küld valaki...na az a szánalmas...
2013. nov. 15. 22:28
 6/10 A kérdező kommentje:
KÖszönöm a válaszokat, 3,-as 4,-es igazatok van az már a türőhatáron túl van szerintem. 5-ös van benne valami, hogy valkai túl sokáig vár, de nagyon jót mondtálk azzal, hoyg addig vár az ember, amíg biztosnak nem érzi.
2013. nov. 15. 22:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is ilyen helyzetben vagyok, de sajnos mindegyikőnk fél :D Egy osztályba járunk, élőben nem merünk egymással beszélni, viszont esténként éjfélig chatelünk... Majd csak lesz valami. Ha már kellően megismert, és tudjuk, hogy lesz témánk személyesen is, akkor majd egyikünk lép.
2013. nov. 16. 06:13
 8/10 anonim ***** válasza:
*Töröltem és tiltottam mert kettőnk közt egy mély és sötét szellemi szakadék volt. :D
2013. nov. 16. 17:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Én máshonnan közelíteném meg. Saját példám: amelyik lány iránt nem érzek semmit(csak a testére pályázok pl.:D), azzal lazán eldumálok, flörtölök stb., mert nem érdekel, hogy összejön-e vagy sem. Aki viszont tetszik és komoly kapcsolatot is akarok vele, annál picit "görcsösebben" viselkedek, nem tudok felszabadult lenni.
2013. nov. 17. 22:05
 10/10 Alaque ***** válasza:
50%
Mindenki kivár, csak valaki nem tudja palástolni a vágyakozását a várakozás alatt, ezért tűnik úgy néha, hogy "nem mer kezdeményezni". Érdemes átgondolni, hogy mi lesz, ha nem jön össze. Megmondom: semmi! Van másik lány is. Ha meg annyira halálosan szerelmes az ember, akkor vagy szedje már össze magát annyira, hogy bepróbálkozik, vagy legyen élelmes, és forgassa úgy a lapokat, hogy a lány akarjon kezdeményezni végül. Nem lehet imádkozni, és várni, hogy a sült galamb az ember szájába repüljön, sajnálom, ez nem az a játék.
2013. nov. 17. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!