Miért félnek tőlünk a pasik?
Találtam egy érdekes történetet, ami szerintem sok lánnyal, megtörtént, nekem is vannak személyes sztorijaim erről.
Itt a történet: " Van egy fiú, aki fél éve belém van esve. Ő neki rengetek barátnője volt már tinédzser kora ellenére, azok közt a legtöbb elméletileg, csak szexuális kapcsolat volt, és ahogy láttam, nem túl félénk ahhoz, hogy kezdeményezzen a kiszemeltjével. Nos belém lassan már több ideje "szerelmes", mint amennyi ideig általában tart egy kapcsolata. Állandóan, zavarba jön tőlem, szemmel tart, elmerül a szemeimben, és egyszerűen nem mer odajönni hozzám egy jót beszélgetni. Pedig én egy társasági lény vagyok, és nagyon szívesen beszélgetnék vele is, de ha már rá mosolygok, hihetetlenűl elpirul, és zavarba jön. Amikor valamit oda kell adnia nekem, látom, hogy kissé remeg a keze is, és akkor sose mer a szemembe nézni. Sosem értettem miért fél tőlem, vagy miért nem meri nyíltan közvetíteni érzelmeit, mint ahogy a többi lánynál. "
Nekem majdnem hasonló a történetem, de engem is érdekelne, miért délnek tőlünk?
Előre is köszönöm a válaszokat! : )
Kort és nemet légyszíves. :)
Igen ebben igazad van ^^ köszönöm a válaszodat. Egyébként én még, arra gondoltam, ha kezdeményez is a lány akkor valahogy úgy kéne, hogy a fiúnak is maradjon valami, mert azt mondták nekünk még annoa felvilágosÍtó órán :P és ezt a fiúk alá is támasztották nekünk, hogy azokat a nőket akarják, akikért meg kell küzdeni. : ) Ettől függetlenűl, még persze nem mindenki mer kezdeményezni.: )
De amúgy én esetemben, a fiú nem tudja, hogy én tudom, hogy ő belém van esve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!