Milyen tv csatornákat és azokon belül műsorokat szerettek leginkább nézni? Miért?
Figyelt kérdés
Korotokat is irjátok. Köszönöm.2014. jan. 1. 23:55
11/13 A kérdező kommentje:
5-10-es, én értékellek, köszi a válaszodat. Igazad van. Csatornákat én is neten nézek, ugyanúgy a műsorok visszanézését is: reklám mentes és ha unok 1-2 jelenetet benne, akkor tekerek és időt spórolok :)
2014. jan. 2. 11:54
12/13 anonim válasza:
Investigation Discovery-Szinte az összes műsort megnézem,nagyon érdekelnek az ilyen bűnügyi dolgok.
TLC-Say yes to the dress ; The undateables
RTL-Éjjel-Nappal Budapest (hogy rontsam a képet :D) tudom,hogy agyzsibbasztás,de ez az 1 óra kikapcsolódás nekem kell
13/13 anonim válasza:
Investigation Discovery: (Nyomon,Eltűnt,Gyilkos asszonyok,Aprodite Jones,Rémálom a szomszédban)
Viasat6 (Alfák)
RTL: Gyanú árnyékában
RTL II: Az örökség,Gazdálkodj okosan
TV2: Napló
M1: Gyilkosság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!