Milyen tévé csatornákat szoktatok leginkább nézni? És melyik a kedvenc műsorotok?
RTL klub,Tv2,Viasat Explorer,Discovery,Travel&Living,
kedvenc műsoraim:Barátok közt, Showder klub, Heti hetes, Állítólag,Így készült,Miami Ink, stb
TV2, RTL.
Született feleségek, Barátok közt, Showder club, Esti Showder.
Albiban diákként nem telik kábelre ezért tv2,rtl klub
Itt fent: Szülcsi Felcsik,Rúzs és New York,BK,Az áruló, SZomszédok,Reggeli
Otthon sincs kábel csak parabola,ott inkább azt nézem,otthon kedvencek
Divatcsatorna(egész nap fashion showk nyammi,)
Illetve francia,olasz és német csatornék műsorok pedig az O.C California,The Nanny,iCarly nah meg amiket ott hamarabb adnak mint nálunk,mondjuk múltkor volt a Harry Potter és a főnix izéje,szóval azt néztem(mellékes h angol-magyar amiken beszélek plusz japán,szal ...de megértem:D)
TV2 (Szellemekkel suttogó, NCIS)
RTL klub (Showder klub, A mentalista, Esti Showder, Dr. Csont)
Viasat3 (Két pasi- meg egy kicsi, Topmodell leszek, Pimaszok)
német Viva (hát...itt csak a zeneeee)
Rtl klub,tv2,viasat3,cool,axn.
Régebben szerettem a joshy baratot,de már nem mert eléggé eldurvult az is,helyszinelők,szellemekkel suttogó.
Zone Reality: Trauma
AXN: Dr. Hause, 3.műszak, szellemekkel suttogó, gyilkos elmék
Viasat3: CSI, Nagy házalakítás, Topmodell leszek
Cool: Tila Tequila
Ennyi. Mást soha nem nézek.Alig tw-zek
tv2,rtl,mtv,viva,cartoon networkXD,
és a Grace klinika volt a kedvenc sorozatom,imádtammm,és már nincs..de remélem hamarosan lesz :):):)
Amióta van ez az új csatorna, nem lehet róla lelőni. Life Network. Mindent megnézek rajta. :D
Discovery.. Ezt a 2-t általában..
Ritkán Viasat3..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!