Miért érzem úgy hogy ezt a rovatot magányos, önbizalomhiányos emberek látogatják legtöbbet, de leginkább miért kell itt okoskodniuk?
1 ö.Ő.ő. A válaszod egy gagyi rapszövegnek is elmenne, aminek ez lenne a refrénje:D Alapítunk együttest?
Kérdező, igazad van. Én pl magányos és önbizalom hiányos vagyok és állandóan itt lógok, ezen az oldalon. Akár el is nevezhetnénk lúzer, vagy megkeseredett kérdések.hu-nak, vagy csak csinálhatnának a modik ide egy topikot, amit elneveznek LÚZER-nek. Amúgy félreértés ne essék, tök jó ez az oldal.:) Sokan kiírhatják ide névtelenül a bánatukat és ez hasznos, ha nem akarja az ember állandóan a környezetét terhelni a dühkitöréseivel és a szomorúságával...
Ez hülyeség. Én is iszok, bulizok, és (a 10. feles után) jó nőket kupakolok, mégis itt vagyok. Elfogyott a pénzem. Spórólni kell új évre.
Komolyra fordítva a szót, a Gyakori népe idióta tinédzserekből, labilis érzelmi állapotú felnőttekből, és segghülye szülőkből áll. Itt-ott elszórva találsz egy pár orvost, akik a szakmájukkal kapcsolatos kérdésekre válaszolnak, de ott se lelsz mást, csak lexikális tudást.
Most épp azon gondolkozok, hova soroljam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!